Tgrt Haber

Fabrika sahibi Mehmet Şen'e ofisinde infaz! Saldırgan gözaltında

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
05 May 2023 10:00 - Güncelleme : 05 May 2023 10:15
Fabrika sahibi Mehmet Şen'e ofisinde infaz! Saldırgan gözaltında

Arnavutköy'de Mehmet Şen isimli iş insanı iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırgan 6 saatlik operasyonla yakalandı.

Arnavutköy'de otomobil yedek parçası üreten fabrikanın sahibi iş insanıMehmet Şen, alacak verecek meselesi olduğu belirtilen bir saldırgan tarafından ofisinde öldürüldü.

GÖĞSÜNE 3 KURŞUN İSABET ETTİ

Olay, akşam saatlerinde Arnavutköy Boğazköy Mahallesi Erciyes sokakta bulunan fabrikada gerçekleşti. İddiaya göre 60 yaşındaki iş adamı Mehmet Şen ofisine gelen bir kişi ile bir müddet konuştuktan sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Mehmet Şen’e silahını doğrultan kişi 6 el ateş etti. Mehmet Şen, göğsüne aldığı 3 mermi ile ağır yaralanırken saldırgan olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan fabrika​ çalışanları Şen’i yerde kanlar içinde buldu.

6 SAAT SONRA YAKALANDI

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri Şen'i, Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak burada adamı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis geniş çaplı çalışma başlatırken, saldırgan 6 saat sonra Sarıyer’de gözaltına alındı. Cinayetin alacak verecek meselesi yüzünden yaşandığı iddia ediliyor.

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...