Tgrt Haber

Faruk İbrahim Özbek, Kadıköy Belediye Başkan aday adayı oldu

28 Kasım 2023 14:19 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 14:23
Faruk İbrahim Özbek, Kadıköy Belediye Başkan aday adayı oldu

Şanlıurfalı İşadamı ve önceki dönem MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Faruk İbrahim Özbek, Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Şanlıurfalı İşadamı ve önceki dönem MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Faruk İbrahim Özbek, Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı oldu. İkameti ve iş yeri Kadıköy’de olan ve yaşadığı kenti çok sevdiğini söyleyen Özbek, AK Parti​ Kadıköy İlçe Başkanlığına giderek 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Kadıköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaparak evrakını İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya’ya teslim etti.

Faruk İbrahim Özbek adaylık süreci ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “

1978 yılından bu güne Kadıköy’ün muhtelif semtlerinde marketçilik,gazete bayiliği ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren işletmelerimizle,Cenab-ı Allah’ın rızası doğrultusunda,dürüst,namuslu,hak yemeden helal dairesinde ticaret ile iştigal eden bir kardeşimizim.
- Tam 45 yıldır her caddesinin,her mahallesinin,her sokağının tozunu yuttuğum sevdam olan Kadıköy’de her görüşten kadın erkek genç yaşlı tüm kesimlerin sevgisine mazhar olmuş kardeşiniz olarak bu ulvi göreve talip oldum. 
- 2012 yılında Müsiad’ta başlayan sivil toplum görevime ilaveten 2015 yılında da Kadıköy benim platformunu kurarak devam ettim.Bu görevlerim esnasında insanlığa faydalı,Milli ve manevi değerlerimize uygun bir çok sosyal projede ön saflarda yer aldım. 
- Uzun yıllardır hizmete hasret sadece ideolojik bir kaç söylemle Kadıköy’ü yönetmeye çalışan ve Kadıköy’ü hak ettiği değerden hızla uzaklaştıran bu yönetimin artık değişim zamanı gelmiştir. 
-  Kadıköy halkıyla bir ve beraber olarak bu hareketi ve artık marka haline gelmiş olan Ak parti belediyeciliğiyle tanıştırmak için tüm hazırlıklarımızı yapmış bulunmaktayız.
- Projelerimizle,ekibimizle ve şahsım olarak Kadıköy’de tüm halkımızın desteğini alacağımıza inancımız tamdır. 
- Bu önemli süreçte siz değerli büyüklerimin,dava ve yol arkadaşlarımın dua ve desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacım olacaktır bu kardeşinize desteklerinizi eksik etmeyeceğinizi umuyor herkese en derin saygı ve selamlarımı iletiyorum.
- Rabbim yar ve yardımcımız olsun. 

- Faruk İbrahim Özbek 
- Ak Parti Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...