Tgrt Haber

Fast food restoranında dehşet anları! "Yemeğinizde bebek kanı var” diyerek çalışanı bıçakladı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Ekim 2023 18:48 - Güncelleme : 29 Ekim 2023 18:54
Fast food restoranında dehşet anları! "Yemeğinizde bebek kanı var” diyerek çalışanı bıçakladı

Adana’da bir fast food restoranına giren Hakan G. isimli bir şahıs, Yemeğinizde bebek kanı var” diye bağırıp, çalışanlara saldırdı. Kendisine engel olmak isteyen restoran çalışanı Egemen S.’yi karnından bıçaklayan saldırgan gözaltına alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi

Adana​'da bir fast food zincirinin şubesinde korku dolu anlar yaşandı.  ABD menşeli bir restoran​ zincirinin şubesine giden H. G., iddiaya göre, “Yemeğinizde bebek kanı var” diye bağırıp, çalışanlara saldırdı.


H. G., kendisine engel olmak isteyen restoran çalışanı karnından bıçakladı. E. S. adlı çalışan kanlar içinde yere yığılırken şüpheli ise çevredekiler tarafından yakalandı.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Egemen S., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi

Gözaltına alınan H. G., sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...