Tgrt Haber

Son dakika! Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim vefat etti

25 Kasım 2022 10:40 - Güncelleme : 25 Kasım 2022 13:35
Son dakika! Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim vefat etti

Son dakika haberi: Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim, 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle evde bakım hizmeti alan Nuriye Terim, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Türk futbolunun efsanevi Teknik direktörü Fatih Terim, aldığı acı haberle yıkıldı. Terin 91 yaşındaki annesi Nuriye Terim, Adana​'daki evinde hayata gözlerini yumdu. Kentteki özel bir hastanenin morguna kaldırılan Terim'in cenazesinin, yarın eşi Talat Terim'in kabrinin yanında toprağa verileceği öğrenildi.

FATİH TERİM ADANA'YA DOĞRU YOLA ÇIKTI

Fatih Terim de taziyeleri kabul etmek ve cenaze törenine katılmak için Adana'ya hareket etti. Öte yandan Fatih Terim'in babası Talat Terim de 6 Şubat 2019'da 95 yaşında hayatını kaybetmişti.

GALATASARAY​'DAN TAZİYE MESAJI

Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim'in vefatı sonrası Galatasaray başta olmak üzere birçok spor kulübü, taziye mesajları yayımladı.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1596055297214550022

Son dakika! Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim vefat etti
(Soldan sağa) Talat Terim-Fatih Terim-Nuriye Terim

NURİYE TERİM KİMDİR?

Fatih Terim'in annesi olan ve 1931 yılında Adana'da dünyaya gelen Nuriye Terim, 25 Kasım 2022'de 91 yaşında yaşama gözlerini yummuştur. Nuriye Terim'in eşi ve Talat Terim 6 Şubat 2019'da vefat etmiştir. Talat Terim vefat ettiğinde 95 yaşındaydı. Nuriye Terim'in Fatih Terim dışında Taner Terim adında da bir çocuğu daha bulunmaktadır.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...