Tgrt Haber

Fatih'te tarihi surlarda çökme: 1 kişi hayatını kaybetti

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
12 Nisan 2023 19:44 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 21:18
Fatih'te tarihi surlarda çökme: 1 kişi hayatını kaybetti

Doğu Roma İmparatorluğu zamanında, 5'inci asırda yapımına başlanan ve şehri saran surların Fatih Silivrikapı bölümünde belirlenemeyen bir nedenle kısmi çökme meydana geldi. İtfaiye ekipleri alanda çalışmalarını sürdürürken bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Fatih Silivrikapı'daki tarihi surlarda kısmi çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, itfaiye​ ve sağlık ekipleri çevredeki vatandaşların, bir kişinin enkaz altında kaldığını söylemesi üzerine arama çalışması başlattı.  

18.30'ta Silivrikapı Mahallesi Hisaraltı Caddesi'nde meydana gelen olayda belirlenemeyen bir nedenle tarihi surlarda çökme meydana geldi.

Fatih'te tarihi surlarda çökme: 1 kişi hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, AFAD​ ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve AFAD ekipleri arama kurtarma köpekleri ile birlikte iki saat yıkılan surların altında arama yaptı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ekipler, çalışmanın ardından 62 yaşındaki Mustafa Gündoğar olduğu öğrenilen kişinin cansız bedenine ulaştı.

Olay yerinde çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...