Tgrt Haber

Fatih’te trafik kazası, 2 yaralı

08 Ocak 2016 09:17
Fatih’te trafik kazası, 2 yaralı

Fatih, Fevzipaşa Caddesi’nde meydana gelen sıkışmalı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Fatih, Fevzipaşa Caddesi üzerinde meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 00.30 sıralarında Fevzipaşa Caddesi üzerinden Fatih istikametine seyir halinde olan Selçuk Beyret’in kullandığı 34 ZN 6363 plakalı otomobil ters istikamette seyir halinde olan Necdet Erdoğral’ın kullandığı 34 KES 11 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Necdet Erdoğral otomobil içerisinde sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışan Necdet Erdoğral isimli vatandaşlı sıkıştığı yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı Erdoğral sağlık ekipleri tarafından İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada hafif şekilde yaralanan diğer sürücü Selçuk Beyret ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Meydana gelen trafik kazasına bir taksicinin sebebiyet verdiğini iddia eden görgü şahidi,’’ Beyaz araba diğer otomobile çarptı. O esnada bariyerlere çarparak ters döndü. Öndeki otomobilin sürücüsü sıkıştı. Beyaz aracın sürücüsünde bir şey yoktu. Aracından çıktı, bir taksiciyi kovalamaya başladı. Beni sıkıştırdın, kaza yaptırdın diye’’ ifadelerini kullandı.
Kaza nedeniyle Fevzipaşa Caddesi her iki istikamete bir süre trafiğe kapalı kalırken, kazanın kaldırılmasının ardından trafik akışını normale döndü.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...