Tgrt Haber
Gündem - Gündem
3 saat 11 dakika önce

Seçil Erzan: Fatih Terim 'Seçil, bana nasıl kazandırıyorsan aynı şekilde Nur'a da kazandır' dedi

Seçil Erzan hakkında açılan 4 ayrı dava ana davayla birleştirildi. Savunma yapan Erzan, hakim karşısında Fatih Terim ile ilgili de konuştu. Erzan Fatih Terim'in kendisini arayarak, 'Seçil, bana nasıl kazandırıyorsan aynı şekilde Nur'a da kazandır dediğini aktardı.
Gündem - Gündem
3 saat 19 dakika önce

Giresun’da feci kaza: Ölü ve yaralılar var!

Giresun'da şarampole devrilen otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Yaralıların hastanedeki tedavisi sürüyor. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Gündem - Gündem
4 saat 11 dakika önce

Bursa’da tavuğunu yiyen köpeği sopayla böyle öldürdü!

Bursa’da tavuğunu yiyen köpeği döverek öldüren adam dehşet saçtı. O anlar kameralara yansıdı. Jandarma komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
 - Savaş gündemiyle toplanıyor
4 saat 12 dakika önce

TBMM Orta Doğu'da yaşanan savaş gündemiyle toplanıyor! Bilgilendirme yapılacak

Orta Doğu'da giderek ülkü ülke ilerleyen savaş ateşi Türkiye'yi de harekete geçirdi. Hükümet yetkililerinin gerekli toplantıları yapması sonrası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler bilgilendirme yapacak.
Gündem - Gündem
4 saat 46 dakika önce

Bilecik'te zehirli yılan alarmı: Çok zehirli bir tür!

Bilecik’te zehirli baran engerek yılanı görüldü. 1 metre uzunluğundaki yılanın, çok zehirli türler arasında yer aldığı belirtildi. Yılan çevredekiler tarafından paniğe neden oldu...
Gündem - Gündem
5 saat 9 dakika önce

Avcılar'da E-5'i birbirine katan kişinin araç çaldığı anlar ortaya çıktı

Avcılar E-5'te araçlara çarparak ortalığı birbirine katan şahsın araç çaldığı anlar ortaya çıktı. Fas uyruklu şahıs galeriye giderek temsilci başka şeyle ilgilenirken arabayla uzaklaştı.
 - Benazir Aydın'ın son durumu belli oldu
5 saat 34 dakika önce

Durmadan hapşıran Benazir Aydın ile ilgili kötü haber geldi: Son durumu belli oldu

Batman'da hapşırık nöbetleri geçiren Benazir Aydın'dan gelen hapşırığının durduğu ve tedavi edildiği bilgisi sevindirmişti. Ankara'ya sevk edilen genç kadından kötü haber geldi. Şikayetleri yeniden başlayan 24 yaşındaki Benazir Aydın'ın son durumunu yakınları açıkladı. Genç kadın çocuklarıyla bile görüşemiyor, yemek yiyemiyor. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
6 saat 55 dakika önce

Tekirdağ'da platonik aşk dehşeti! Ölü ve yaralılar var

Tekirdağ'ın Süleymaniye ilçesinde platonik aşk cinayete dönüştü. Platonik aşk beslediği kişiyle çay ocağında oturan bir şahıs silahına sarılarak dehşet saçtı. Olayda bir kişi hayatını kaybederken, biri polis olmak üzere 4 kişi de yaralandı.
Gündem - Gündem
7 saat 24 dakika önce

Pençe-Kilit bölgesinde teröristlere darbe! Çok sayıda mühimmat ve malzeme ele geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin bilgi verdi. Teröristleri inlerine sıkıştıran Mehmetçik çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirdi.
 - İsrail'in hedefini açıkladı...
7 saat 52 dakika önce

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan Teknofest'te İsrail'in hedefini açıkladı! ‘Hamas ve Hizbullah bahane’

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da düzenlenen TEKNOFEST 2024 etkinlik alanında önemli açıklamalarda bulundu. İsrail'in ateşi bölgeye yaymak istediğini vurgulayan Erdoğan, "İsrail, Hamas bahanesiyle önce Gazze’yi işgal etti. Şimdi de Hizbullah bahanesiyle Lübnan’da kan döküyor" dedi. İsrail hükümetinin süreci dinamitleyecek bir provokasyona imza atığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Coğrafyamızı kana ve gözyaşına boğmak için her yola başvuruyorlar. Uluslararası hukuk tamamen rafa kaldırılmış durumda" ifadelerini kullandı.
Gündem - Gündem
8 saat 2 dakika önce

E-5'te dehşeti yaşadılar! Pikap araçlara çarpıp ortalığı karıştırdı

Son dakika haberi: Avcılar E5 Karayolu yan yolda henüz belirlenemeyen bir nedenle pikapla çok sayıda araca çarpan sürücü, diğer sürücülere adeta dehşeti yaşattı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedilirken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Gündem - Gündem
8 saat 37 dakika önce

Damatlığını giyen doktor 6. kattan atladı

Samsun'da bir doktor kendisi gibi aynı hastanede doktor olan eşiyle kıskançlık yüzünden tartıştı. Tartışma sonucu bunalıma giren doktor evine gitti. Kısa süre sonra doktor damatlığını giyerek kendini 6. kattan aşağı attı.
 - Nihal Babayiğit cinayetinde kan donduran detaylar!
8 saat 40 dakika önce

İşitme engelli Nihal Babayiğit cinayetinde kan donduran detaylar! Ormanlık alanda cesedi bulunmuştu

Antalya'da ormanlık alanda cesedi bulunan 24 yaşındaki işitme engelli Nihal Babayiğit cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Nihal'in sevgilisi Mehmet Basık'ın, cinayet sonrası arkadaşlarıyla görüntülü görüşme yaparak Nihal'in cansız bedenini gösterdiği belirtildi. Videonun da kayıt edilerek sosyal medyada bir grupta paylaşıldığı ve Endonezya'dan 'Kızınız Mehmet tarafından öldürüldü' mesajı sayesinde cinayetin ortaya çıktığı bildirildi. İşte akılalmaz olayın detayları...
 - Otopsiye giren doktor ve dönemin savcısı konuştu
8 saat 50 dakika önce

Cem Garipoğlu öldü mü, yaşıyor mu? Otopsiye giren doktor ve dönemin savcısı konuştu

Münevver Karabulut' canice katledeni Cem Garipoğlu’nun ölümüne ilişkin intiharının ardından otopsiye giren Prof. Dr. Sermet Koç, dönemin Silivri Cezaevi’nden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Metin Arda önemli açıklamalarda bulundu. İşte Türkiye'nin merakla beklediği haberle ilgili detaylar...
Gündem - Gündem
9 saat 15 dakika önce

İstanbul'da yolcuya kızıp otobüsü bıraktı! 'Banane çalışmıyorum'

Başakşehir'de ilginç bir olay yaşandı. Bir yolcu ile tartışan halk otobüsü sürücüsü, tartışma esnasında sinirlenip, “Çalışmıyorum abla ben işi bıraktım, banane çalışmıyorum” deyip otobüsten indi. O anlar kameraya yansıdı.
 - Yunanistan rahatsız oldu
9 saat 17 dakika önce

Türkiye'ye Eurofighter sinyali! Airbus'un açıklamaları Yunanistan'ı rahatsız etti

Airbus Türkiye Başkanı Simon Ward, Türkiye'nin önemli bir ortak olduğunu belirterek Eurofighter savaş uçağı konusunda açıklamalarda bulundu. Simon Ward, Türkiye'nin Eurofighter'a çok yakın olduğunu söyledi. Eurofighter savaş uçağı açıklaması Yunanistan'ı rahatsız etti.
Gündem - Gündem
10 saat 6 dakika önce

İstanbullular dikkat! Aksaray tramvay istasyonu tek yönlü olarak kapatılacak

Kabataş-Bağcılar tramvay hattının Aksaray istasyonu Kabataş yönü peronunun yayalaştırma ve çevre düzenlemesi kapsamında yarından itibaren tek yönlü olarak geçici süre işletmeye kapatılacağı duyuruldu.
Gündem - Gündem
10 saat 23 dakika önce

Mezarlıkta iki grup birbirine girdi, kurşunlar havada uçuştu

Malatya'da mezarlıkta karşılaşan iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ardından silahların çekildiği olayda kurşunlar havada uçuştu.
Gündem - Gündem
11 saat 16 dakika önce

İBB açıkladı! İşte İstanbul'un zemini en çürük ilçeleri

Olası bir depreme karşı tüm hazırlıklarını yapmaya devam eden İstanbul, hem kentsel dönüşüm hem de mevcut yapıların taşıyıcı sistemlerine yapılan desteklerle depremin olası risklerini karşılamaya hazır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İstanbul'da olası büyük bir deprem için tehdit oluşturan ilçeleri analiz ederek risk haritasına dair raporu açıkladı.
Gündem - Gündem
11 saat 44 dakika önce

TBMM'ye ilginç başvurular! Sinyal vermeyenin ehliyeti alınsın

TBMM Dilekçe Komisyonuna sokak düğünlerinin yasaklanması, şerit değiştirirken sinyal vermeyen sürücünün ehliyetinin alınması, akraba evliliklerinin engellenmesi, suçluların aile soy ağaçlarından çıkarılması gibi yüzlerce ilginç başvuru yapıldı.
Sona Git