Tgrt Haber

İstanbul'da metrobüsler kafa kafaya çarpıştı! Bilanço ağır: Çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, TGRT Haber
09 Eylül 2022 18:50 - Güncelleme : 09 Eylül 2022 23:57

Son dakika haberi: İstanbul Avcılar'da seyir halindeki iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü. Kaza nedeniyle metrobüs güzergahında ve E-5 Beylikdüzü istikametinde trafik durdu. Kaza ilişkin açıklama yapan İETT, yaralı sayısının arttığını duyurdu. İşte son durum...

Avcılar​ Şükrübey Metrobüs​ Durağı yakınlarında iki metrobüs seyir halindeyken kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen feci kaza​ sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kazada çok sayıda kişi yaralanırken bölgeye gelen ekipler hemen yaralıları en yakın hastaneye sevk etti.

İstanbul'da metrobüsler kafa kafaya çarpıştı! Bilanço ağır: Çok sayıda yaralı var

YOLCULAR ARAÇLARDAN KENDİ ÇABALARIYLA ÇIKTI

Feci kaza sonrası büyük bir şok yaşayan yolcular metrobüslerin çamını kırarak kendilerini araçtan dışarı attı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı...

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1568275752885391360

KAZA SONRASI TRAFİK DURDU

Avcılar'daki metrobüs kazasının ardından hem metrobüs yollunda hem de E-5 Karayolu Beylikdüzü istikametinde trafik durdu.

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1568276755919638528

İstanbul'da metrobüsler kafa kafaya çarpıştı! Bilanço ağır: Çok sayıda yaralı var

BİLANÇO GİDEREK AĞIRLAŞIYOR

Metrobüs kazasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan İstanbul​ Valisi Ali Yerlikaya 42 kişinin yaralandığını duyurmuş, bir süre sonra ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaralı sayısının 50'ye çıktığını açıklamıştı.

Ancak bilanço ilerleyen saatlerde ağırlaştı. Kazada toplam 99 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralıların 50’sinin ambulansla hastaneye sevk edildiği 49’unun ise kendi imkanlarıyla hastaneye giderek ayakta tedavi gördüğü öğrenildi.

VATANDAŞLAR YÜRÜYEREK DURAĞA GİTTİ

Kaza yapan metrobüslerin enkazının kaldırılması için bölgeye ekipler sevk edilirken, oluşan trafik yoğunluğu havadan da görüntülendi. Ayrıca birçok vatandaş seferler aksayınca metrobüs hattı üzerinden yürüyerek duraklara varmaya çalıştı.

İstanbul'da metrobüsler kafa kafaya çarpıştı! Bilanço ağır: Çok sayıda yaralı var

ENKAZ KALDIRILDI, SEFERLER YENİDEN BAŞLADI

Ekiplerin yaptığı çalışmaların ardından, kazaya karışan metrobüsler bölgeden kaldırıldı. Metrobüs güzergahında yapılan temizleme çalışmasıyla birlikte metrobüs seferleri Küçükçekmece yönüne kontrollü bir şekilde tekrardan başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...