Tgrt Haber

Kontrolden çıkıp, takla attı! Feci kazada baba ve oğlu ölüm ayırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
17 Ağustos 2023 08:45 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 08:51
Kontrolden çıkıp, takla attı! Feci kazada baba ve oğlu ölüm ayırdı

Çorum'da meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil, başka bir araca çarptıktan sonra takla attı. Feci kazada 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti, baba ise ağır yaralandı.

Çorum​'da 25 yaşındaki Can Keser kontrlündeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen başka bir araca çarparak takla attı. Feci kazayı gören vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, 25 yaşındaki genç sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada ağır yaralanan Muzaffer Keser ise sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Hurdaya dönen otomobil ise çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı. Polis ekiplerince bir süre araç trafiğine kapatılan yol, olay yerinde yapılan çalışmanın ardından yeniden ulaşıma açıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...