Tgrt Haber

Ataşehir'deki kazada ölen genç doktorun annesinin sözleri yürekleri dağladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Ekim 2022 14:13 - Güncelleme : 14 Ekim 2022 14:43

İstanbul Ataşehir’de kamyonetin çapması sonucu feci şekilde hayatını kaybeden 26 yaşındaki doktor Buğra Kaan Yücebaş'ın annesinin sözleri yürekleri dağladı. Oğlunun cenazesinden gözyaşlarına anne Yücebaş, "Kopardılar oğlumu. Ben doyamadım daha ona. Geldi birisi aldı elimizden. Kuzum, bir tanem. Doyamadım ben oğluma” ifadelerini kullandı.

İstanbulAtaşehir​'de dün meydana gelen kazada, 17 yaşındaki sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet kaldırıma çıkarak, babasına ait dükkanın önünde oturan 26 yaşındaki doktorBuğra Kaan Yücebaş'ın feci şekilde ölümüne neden olmuştu.

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinde görevli doktor Yücebaş, kamyonet ile duvar arasında sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetmişti.

"DOYAMADIM BEN OĞLUMA"

Doktor Buğra Kaan Yücebaş Şakirin Camii’nde düzenlenen cenaze ile son yolculuğuna uğurlandı. Oğlunun cenazesinde gözyaşı döken anne Nurcan Yücebaş'ın sözleri yürekleri dağladı. Anne Yücebaş gözyaşları içinde, "Kopardılar oğlumu. Ben doyamadım daha ona. Geldi birisi aldı elimizden. Kuzum, bir tanem. Doyamadım ben oğluma” ifadelerini kullandı.

Ataşehir'deki kazada ölen genç doktorun annesinin sözleri yürekleri dağladı

"HAYATINI DOYAMADAN GÖÇÜP GİTTİ"

Yücebaş’ın meslektaş arkadaşı Doktor Nihan Aydemir ise “Herkesin çok sevdiği bir insandı. Melek gibiydi. Kimseyi kırmak istemezdi. Ben hem kendi adıma hem yakın arkadaşları adına çok üzgünüm. Hayatına doyamadan göçüp gitti. TUS sınavına hazırlanıyordu” dedi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...