Tgrt Haber

Feci kazada otomobil ikiye ayrıldı: Ölü ve yaralı var

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Ekim 2023 00:10 - Güncelleme : 23 Ekim 2023 00:15
Feci kazada otomobil ikiye ayrıldı: Ölü ve yaralı var

Kahramanmaraş’ta otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğine çarptı. Aracın ortadan ikiye ayrıldığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, yaralanan bir kişinin de hayati tehlikesi sürüyor.

 Kahramanmaraş’ın Afşin​ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında direğe çarpan otomobil ikiye ayrıldı. Kaza sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

İHA'nın aktardığı bilgilere göre otomobil sürücüsü,  direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğine çarptı. 

Feci kazada otomobil ikiye ayrıldı: Ölü ve yaralı var

Ortadan ikiye ayrılan araçtaki R.K. ve R.B. (22) bulundukları yerde sıkıştı. Olay yerine gelen vatandaşlar ve itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan yaralılara 112 sağlık ekiplerince olay yerinde müdahale edildi. 

Afşin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan R.B. hayatını kaybederken, hayati tehlikesi devam eden R.K. ise Kahramanmaraş​ Necip Fazıl Şehir Hastanesine sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...