Tgrt Haber

Feci kazada yanarak ölmüştü! Futbolcu çıktı, kulübünden açıklama yapıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Ekim 2024 13:52 - Güncelleme : 15 Ekim 2024 13:53

Zonguldak’ta sabah saatlerinde iki aracın karıştığı kazada Musa Şen isimli genç, yanarak feci şekilde hayatını kaybetti. Musa Şen’in futbolcu olduğu ortaya çıktı.

Zonguldak​'ın Çaycuma​ ilçesinde sabah 07.25 sıralarında Musa Şen idaresindeki otomobil, sis nedeniyle aynı yönde ilerleyen 2 otomobil ile zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazanın ardından her iki araç da yanmaya başladı. Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Kısa sürede yanan araçlar kontrol altına alınarak söndürüldü. Meydana gelen kaza sonucu yaralanan Ramazan Göçen, olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer araçta kalan Musa Şen ise araç içinde yanarak feci şekilde hayatını kaybetti.

FUTBOLCU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Kahreden kazanının ardından Musa Şen’in futbolcu olduğu ortaya çıktı. Şen, 2022-2023 yıllarında Çaycumagücüspor ile Kayıkçılar Gençlerbirliğispor takımlarında forma giydiği öğrenildi.

Feci kazada yanarak ölmüştü! Futbolcu çıktı, kulübünden açıklama yapıldı - 1. Resim


HER İKİ KULÜPTEN DE TAZİYE MESAJI PAYLAŞILDI

Yaşanan olayın ardından her iki spor kulübünden taziye mesajı yayımlandı. Mesajda; “2022-2023 Sezonunda futbol takımımızın formasını terleten Musa Şen kardeşimizin, elim bir trafik kazası​ sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kulübümüz , Musa Şen kardeşimizin sevenlerine ve Kayıkçılar Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne baş sağlığı, ailesine sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

Feci kazada yanarak ölmüştü! Futbolcu çıktı, kulübünden açıklama yapıldı - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cemil15 Ekim 2024 14:07

Vay canına ne üzücü bir habermiş böyle genç yaşta hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum ailesine ve sevdiklerine sabırlar

Sonraki Haber Yükleniyor...