Tgrt Haber

Fenerbahçe 0 - 0 Kasımpaşa ilk yarı maç sonucu

16 Şubat 2014 18:50 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:06
Fenerbahçe 0 - 0 Kasımpaşa ilk yarı maç sonucu

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftada Fenerbahçe evinde Kasımpaşaspor ile ilk yarıyı 0 - 0 berabere bitirdi.

Eskişehirspor ve Sivasspor yenilgilerinin ardından takipçileriyle puan farkı azalan Fenerbahçe, kritik bir sınava çıkaıyor. Spor Toto Süper Lig'de 21. haftada Fenerbahçe evinde Kasımpaşaspor'u konuk edecek. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.  Bu kritik mücadeleyi saat 19:00'dan itibaren buradan canlı anlatımlı olarak takip edebilirsiniz.
Fenerbahçe 0-0 Kasımpaşa İLK YARI
TÜM AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ
MAÇTA ÖNEMLİ DAKİKALAR

45. dakika: İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.
44. dakika: Sarı lacivertliler, sağ kanattan köşe gönderine yakın bir noktadan taç kullandı. Ceza alanına gönderilen topla buluşan Mehmet Topuz'uın kale sahasına çevirdiği topa kimse dokunamadı.
43. dakika: Fenerbahçe atağında sol kanatta topla buluşan Kuyt'ın ceza alanındaki Alper'e pasında Alper, Donk'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.
41. dakika: Fenerbahçe atağında sol kanattan ceza alanına gönderilen yüksek topu Kasımpaşa savunması taca gönderdi.
40. dakika: Sarı lacivertliler sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
38. dakika: Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Sağ çaprazdan ceza alanına giren Scarione, rakibinden sıyrılıp pasını Babel'e verdi. Babel, topu boş kaleye göndermekte geç kalınca araya savunma girdi.
37. dakika: Fenerbahçe atağında sol kanatta topta buluşan Kadlec, ceza alanına ortasını yaptı ama top savunmadan sekti.
35. dakika: Fenerbahçe kendi yarı alanından serbest vuruş kullandı. Volkan'ın uzun gönderdiği topu Alper indirdi ama Kuyt topa yetişemedi.
33. dakika: Kasımpaşa atağında Viudez'in ceza alanına ortasında savunmanın müdahale ettiği topa Castro sert vurdu ama sonuç çıkmadı.
32. dakika: Kasımpaşa atağında ceza alanı dışında topla buluşan Scarione'nin sert şutu kaleci Volkan'da kaldı.
30. dakika: Son dakikalarda tempo biraz düşmüş durumda. Kasımpaşa, Fenerbahçe'nin baskısını son dakikalarda biraz olsun azalttı.
28. dakika: Viudez, kullandığı serbest vuruşta topu ceza alanına ortaladı ama gelen topa savunma müdahale etti.
27. dakika: Kasımpaşa atağında Adem'in rakip ceza alanı ön bölümüne taşıdığı topa Viudez'in şutu kaleci Volkan'da kaldı.
25. dakika: Kasımpaşa kalecisi Andreas Isaksson bir sakatlık geçirdi ve tedavisi yapılıyor.
23. dakika: Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
22. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Isaksson topu tek yumrukla uzaklaştırdı.
20. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Viudez'in ceza alanına ortasında Volkan'ın uzaklaştırmak istediği top kısa düştü ama ardından Volkan topu bu kez ayaklarıyla uzaklaştırdı.
18. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Isaksson topu tek yumrukla uzaklaştırdı.
16. dakika: Kasımpaşa'da Adem, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
14. dakika: Konuk ekip orta yuvarlak içinden serbest vuruş kullandı. Donk'un ceza alanına uzun gönderdiği topa hareketlenen Babel, topu yakalayamadı.
13. dakika: Kasımpaşa karşı atağında Kerem'in ceza alanına ortasında savunmanın müdahale ettiği topa Castro sert vurdu ama top üstten dışarıya gitti.
12. dakika: Fenerbahçe rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Emre'nin ceza alanına ortasında Isaksson topun sahibi oldu.
11. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Viudez'in ceza alanına ortasında Volkan'ın uzaklaştırmak istediği top kısa düştü ama ardından Volkan topu bu kez ayaklarıyla uzaklaştırdı.
10. dakika: Kasımpaşa atağında Donk'un pasında topla buluşan Castro, Bekir'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
8. dakika: Fenerbahçe yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Babel, Holmen'e faul yaptı.
7. dakika: Fenerbahçe atağında sol kanatta topla buluşan Alper, ceza alanına girip Holmen'le duvar pası yapıp yakın mesafeden vuruşunu yaptı ama top üstten dışarıya gitti.
6. dakika: Fenerbahçe savunmasından gönderilen uzun top herkesi aşıp kaleci Isaksson'a kadar geldi.
5. dakika: Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz'un Alper'e pasında ofsayt bayrağı kalktı. Ardından düdüğü duymayan oyuncular pozisyona devam ettiler ve iki takım oyuncuları arasında kısa bir gerginlik yaşandı.
3. dakika: Fenerbahçe yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Sancak, Mehmet Topuz'a faul yaptı. Ardından Mehmet Topuz'un serbest vuruşu hemen kullanmasına izin vermeyen Sancak maçın hakeminden uyarı aldı.
2. dakika: Fenerbahçe maça yoğun bir baskıyla başladı.
1. dakika: Mücadele Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.
İŞTE İLK 11'LER
FENERBAHÇE - KASIMPAŞA

STAT: Şükrü Saracoğlu
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00
HAKEM: Fırat Aydınus
FENERBAHÇE: Volkan, Bekir, Mehmet Topal, Holmen, Kuyt, Alves, Kadlec, Emre, Alper, Mehmet Topuz, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun yanal
KASIMPAŞA: Isaksson, Elyasa, Donk, Yalçın, Sancak, Kerem, Andre Castro, Viudez, Babel, Scarione, Adem Büyük
TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladze
-MAÇ ÖNCESİ-
İLERİ HATTA SIKINTILAR
Fenerbahçe forvette de sakatlıklar nedeniyle zor durumda kaldı. Sakatlıkları bulunan forvet oyuncuları Sow ve Webo, Kasımpaşa maçında oynayamayacak. Özel program dahilinde çalışan Meireles ve Cristian'ın durumları da son antrenmandan sonra belli olacak.
3 OYUNCU SINIRDA
Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçında forma giyebilecek oyunculardan 3'ü sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Mehmet Topal, Emenike ve Emre Belözoğlu, yarınki maçında oynayıp, birer sarı kart görmeleri durumunda 22. haftada Elazığspor maçında forma giyemeyecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...