Tgrt Haber

Fenomenlerin para kasası Gökhan Göz çıktı: Her yerde aranıyor!

Editör: Merve Yaz / Kaynak: Anadolu Ajansı
12 Temmuz 2024 09:21 - Güncelleme : 12 Temmuz 2024 09:31
Fenomenlerin para kasası Gökhan Göz çıktı: Her yerde aranıyor!

Fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neslin Güngen'in para kasasının, firari iki şüpheliden biri olan iş insanı Gökhan Göz olduğu ortaya çıktı. Göz’ün, adresinde bulunamadığı ve firari olarak arandığı belirtildi.

İstanbul​ Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık​" suçlarına ilişkin çalışma kapsamında 25 ilde 63 zanlıya yönelik operasyonlarda yakalanan 61 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Fenomenlerin para kasası Gökhan Göz çıktı: Her yerde aranıyor! - 1. Resim

Sosyal medyada "Neslim Güngen" olarak bilinen Neslihan Güngen ile İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu şüphelilerin sorgusu yapılıyor.

Fenomenlerin para kasası Gökhan Göz çıktı: Her yerde aranıyor! - 2. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...