Tgrt Haber

'Fergio House' soruşturmasında yeni gelişme: 85 milyon TL'lik mal varlığına el konuldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Ocak 2024 16:25 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 16:29
'Fergio House' soruşturmasında yeni gelişme: 85 milyon TL'lik mal varlığına el konuldu

Geçtiğimiz günlerde tartışmaları odağı olan 'Fergio House' soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 3 şahıs 85 milyon TL'lik mal varlıklarına el konuldu.

Sosyal medya üzerinden yaptıkları müstehcen paylaşımlar ile para kazanan bir grup, yıl başı partisi için Büyükçekmece​'de villa​ kiralamış, Villaya da "FERGİO HOUSE" adını vermişlerdi.

Yıl başı gecesi burada eğlenerek müstehcen yayınlar yapacaklarına dair ihbar alan polis ekipleri, 8 ilde operasyon​ düzenlemiş, grup üyesi 19 kişiyi gözaltına almıştı. Ayrıca villada yapılan aramada çok sayıda maske, para ve fantezi kıyafeti ele geçirilmişti.

Adliyeye sevk edilen şahıslardan, Ferhat Günay çete lideri olduğu iddiasıyla tutuklanmıştı. Geri kalan 18 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Devam eden soruşturmada, yeni bir gelişme yaşandı.

85 MİLYON TL'LİK MAL VARLIĞI

3 Grup üyesinin yayın ve paylaşımlardan elde ettiği Paranın yanı sıra, İzmir'deki 1 daire, 1 arsa 1 tarla ve 3 adet aracına el konuldu. El konulan varlıkların piyasa değerinin 85 milyon TL olduğu öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...