Tgrt Haber

Feribota binmek isterken aracıyla denize uçtu: O anlar kamerada

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
27 Eylül 2023 08:15 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 08:23
Feribota binmek isterken aracıyla denize uçtu: O anlar kamerada

Kocaeli'de Eskihisar Feribot İskelesi'nde bir araç denize düştü. Hafif ticari aracın sürücüsü yaralanırken kaza anı kameraya yansıdı.

Kocaeli'nin Gebze​ ilçesinde feribot​ iskelesinde bir hafif ticari araç​ denize düşerken, sürücü​ yaralandı. Olay anı güvenlik kemarasına anbean yansıdı.

Aracıyla birlikte feribota binmek için Eskihisar Feribot İskelesi'nde seyreden Bünyamin O. (50), idaresindeki "58 HF 922" plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün yolun devam ettiğini sanması üzerine kontrolden çıkarak denize düştü.

SUDAN KENDİ KENDİNE ÇIKTI

Olayı fark eden çevredekiler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kendi imkanlarıyla denizden çıkan sürücü, sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...