Tgrt Haber

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeni sığınağı ortaya çıktı! Konuttan odaların fotoğrafları paylaşıldı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
12 Ekim 2024 19:48 - Güncelleme : 12 Ekim 2024 20:23
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeni sığınağı ortaya çıktı! Konuttan odaların fotoğrafları paylaşıldı

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in 25 yıldır sığındığı Pensilvanya'ndaki konutu değişti. Saylorsburg kasabasında 'Chestnut Retreat Center'dan ayrılan FETÖ elebaşı, Saylorsburg'daki '260 Kennel Rd.' adresine geçti. Gülen'in son günlerde sağlık problemleri ile sık sık gündeme geliyordu.

2016 yılında Türkiye Cumhuriyeti'ni ortadan kaldırmaya teşebbüs eden FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeni sığınağı ortaya çıktı. 1999 yılından beri yaşadığı Pensilvanya​'nın Saylorsburg kasabasındaki konuttan ayrılan Gülen'in yeni adresi 'f-watch.net' internet sitesinden ifşa edildi. 

2021 yılında FETÖ ile bağlarını kopardığı iddia edilen eski üyeler tarafından kurulan ve örgütle ilgili ifşaların paylaşıldığı 'f-watch.net' adlı internet sitesinde, son olarak FETÖ lideri Fethullah Gülen'in yeni adresi ve konutunun fotoğrafları yayınlandı.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeni sığınağı ortaya çıktı! Konuttan odaların fotoğrafları paylaşıldı - 1. Resim


FETÖ BAŞKA BİR KONUTA TAŞINDI!

Paylaşılan bilgilerde, "Nisan 2024 itibarıyla, demans gibi ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya olan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, 1999'dan beri kaldığı Pensilvanya, Saylorsburg'daki 'Chestnut Retreat Center' adlı örgüt merkezinden ayrılarak, Saylorsburg'da yer alan '260 Kennel Rd.' adresindeki başka bir eve taşındı" ifadesi yer aldı.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeni sığınağı ortaya çıktı! Konuttan odaların fotoğrafları paylaşıldı - 2. Resim


'TAŞINMA KARARI ZORLA ALINDI'

İddialara göre, bu taşınma kararı Gülen'e yakın üst düzey FETÖ yöneticileri tarafından zorla gerçekleştirildi. Gülen'in kardeşi Mesih Gülen ise bu hareketin FETÖ elebaşından onay alınmadan yapıldığını açıkladı.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeni sığınağı ortaya çıktı! Konuttan odaların fotoğrafları paylaşıldı - 3. Resim


Bilgilerin yer aldığı sitede ayrıca, "Fetullah Gülen'in götürüldüğü, '260 Kennel Rd.' adresinde bulunan ve değeri 1 milyon dolar olan ev, Cevdet Türkyolu ve çocuklarının sahibi olduğu Meserret LLC şirketi tarafından satın alındı. Birkaç gün önce FETÖ yanlısı Raindrops TV'nin Youtube üzerinden yayınladığı röportajda Türkyolu, örgütten hiçbir zaman para almadığını üzüntüyle açıkladı. Ancak, ABD'de FETÖ'nün şeffaf olmayan ve denetlenmeyen mali mekanizmasının istismarı yoluyla elde edilen milyarlarca dolar değerinde çok sayıda mülke sahip olduğu tespit edildi." denildi. 

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeni sığınağı ortaya çıktı! Konuttan odaların fotoğrafları paylaşıldı - 4. Resim


YÜZÜNDEKİ ŞİŞLİKLERLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ!

Geçtiğimiz günlerde Fetullahçı Terör Örgütü lideri Fethullah Gülen'in son halini gösteren video görüntüleri dikkat çekmişti. Gülen'in yüzündeki şişlik ve sağlıksız hali dikkatlerden kaçmamıştı.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeni sığınağı ortaya çıktı! Konuttan odaların fotoğrafları paylaşıldı - 5. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Zaman zaman yaşlılığın etkileri oluyolar herkesin hayatında böyle şeyler olurmuş **Referans Şablonlar12 Ekim 2024 19:57

** Suç içerikli bir haber metniyle karşılaştığında: "Bu kadar kötü davranış olmaz, insanlar daha iyi olmalıydı" gibi ifadeler kullanabilirsin. Gelişme içeren bir haber metni ile karşılaştığında: "Böyle güzel gelişmeler görmek insanı mutlu ediyor" gibi ifadeler kullanabilirsin.

Sonraki Haber Yükleniyor...