Tgrt Haber

Son dakika! FETÖ hükümlüsü eski futbolcu Zafer Biryol, İstanbul'da yakalandı

20 Ekim 2022 10:12 - Güncelleme : 20 Ekim 2022 11:03

Son dakika haberi: FETÖ, terör örgütü üyesi eski futbolcu Zafer Biryol, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan eski futbolcu Zafer Biryol yakalandı. Biryol hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunuyordu.

FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda hakkında "FETÖ üyeliği" suçlamasıyla 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan eski futbolcu Zafer Biryol, İstanbul Büyükçekmece'de yakalandı.

TRT'de yer alan habere göre, İstanbul Organize Şube polisi ve istihbarat ekipleri, FETÖ'nün futbol yapılanmasında yer alan ve hakkında yakalama kararı olan Zafer Biryol’a yönelik çalışmalarını genişletildi. Adresinin tespit edilmesi üzerine yapılan operasyonla Büyükçekmece'de gözaltına alındı.

BYLOCK​ KULLANICISI ÇIKTI

Daha önceki yargılamasında Bylock kullanıcısı olduğu, kapatılan Bank Asya'da hesabı bulunduğu ve 2006'da terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'i ziyaret ettiği belirlenen Biryol’un terör örgütünün sözde toplantılarında yer aldığı da öğrenildi. 2012-2014 yılları arasında Küçükçekmece Beşyol'da FETÖ adına faaliyet gösteren kursun düzenlediği futbol turnuvasında kazanan oyunculara ödüllerini verdiği de dosyada yer aldı.

Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...