Tgrt Haber
Gündem - Gündem
1 saat 9 dakika önce

Muş'ta tren kazası! Ölü ve yaralılar var

Muş'ta yolcu treni, ray kenarında çalışma yapan beton pompasına çarptı. Kaza sonucu bir makinist hayatını kaybederken 2 makinist de yaralandı.
Gündem - Gündem
1 saat 37 dakika önce

Kasklı şüpheli kuyumcuyu vurdu, vitrindeki altınları çaldı

Adana’da kasklı şüpheli motosikletiyle geldiği kuyumcuda iş yeri sahibine ateş açtı. Şüpheli kuyumcunun vitrinindeki altınları çalarken iş yeri sahibi kanlar içinde yerde kaldı. Şüpheli kendisini bekleyen arkadaşı ile kaçtı.
 - "Kettle'ın içine alkol dökerek..."
1 saat 54 dakika önce

KKTC'de alkollü mama dehşeti! Skandallar zinciri ortaya çıktı: "Kettle'ın içine alkol dökerek..."

KKTC'nin başkenti Lefkoşa'daki yenidoğan ünitesinde yaşanan korkunç olayın detayları ortaya çıktı. Bebeklerin mamasına su yerine saf alkol koyulduğu ve bebeklere iki kez verildiği ortaya çıktı. İşte dehşete düşüren ihmaller zincirinin detayları...
Gündem - Gündem
2 saat 5 dakika önce

İstanbul'da 29 Ekim trafiği! Yoğunluk yüzde 71'e çıktı

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatilinin başlamasıyla trafik yoğunluğu yüzde 71'e ulaştı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde ve TEM Otoyolu'nda Ümraniye'den Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde ise trafik yavaş ilerliyor.
Gündem - Gündem
2 saat 36 dakika önce

Kuaförde iğrenç olay! 7 stajyer öğrenciye cinsel istismar

Nevşehir'de bir bayan kuaför staj için gelen 7 küçük çocuğa cinsel istismarda bulundu. İğrenç olay çocuklardan birinin ailesine anlatmasıyla gün yüzüne çıktı. Sapık kuaföre çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Gündem - Gündem
3 saat 12 dakika önce

Adana deprem ile sallandı: Kandilli'den açıklama geldi

Son dakika haberi: Dün akşam saatlerinde Adana'da 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Adana'da bir deprem daha oldu. Depremin büyüklüğü 3,4 olarak geçildi.
Gündem - Gündem
3 saat 22 dakika önce

İstanbullular dikkat! Valilik duyurdu: Yarın bu yollar kapalı

İstanbul Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın etkinlikleri kapsamında yarın trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.
 - Hakim karşısına çıkacakları tarih belli oldu
3 saat 39 dakika önce

Son dakika | Yenidoğan Çetesi'nin hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu!

Son dakika haberi: Yenidoğan Çetesi hakkında kabul edilen iddianamenin ardından, çete üyelerinin hakim karşısına çıkacağı tarih de belli oldu.
 - Bin yıllık ihanet...
3 saat 45 dakika önce

FETÖ terör örgütünün akıl hocası! Bin yıllık ihanet şebekesi

Paralel devlet yapılanması ile Türkiye Cumhuriyeti Devletini ele geçirmeye teşebbüs eden FETÖ terör örgütü, tıpkı bin yıl önce Hasan Sabbah'ın liderliğini yaptığı Haşhaşileri örnek alarak din ve güç kavramlarını kullanıp insanları kandırarak devlete sızdı. FETÖ terör örgütünün faaliyetlerini incelediğimizde, tarihte Hasan Sabbah'ın icraatleri ve yapılanması ile ne kadar benzerlik içinde olduğu gözler önüne serildi…
 - ''Allah nasip etmesin!''
3 saat 53 dakika önce

Emekliliğe karşı dededen ilginç çıkış: Emekli olmak isteyen enayi, Allah nasip etmesin!

Kayseri'de emekliliğe karşı olan 79 yaşındaki Mehmet Karaimam'ın emeklilik ile ilgili sözleri herkesi şaşırttı. Her gün 7 kilometre bisiklet süren dede düzenli yaşama dikkat çekti. Hem zaman hem para tasarrufu sağladığını belirten dede ''emekliliği Allah nasip etmesin'' dedi.
 - KKTC’de yenidoğan skandalında yeni gelişme!
4 saat 16 dakika önce

Mama diye saf alkol verdiler! KKTC’de yenidoğan skandalına karışan 5 hemşire için karar

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bir hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesindeki bebeklere mama yerine saf alkol veren 5 hemşire tutuklandı. Olaydan sonra 5 litrelik su şişesi içerisinde bulunan mamaların olduğu odadan çıkarıldığının tespit edildi.
 - Yolcunun valizinden çıkanlar şoke etti
4 saat 44 dakika önce

Mısır'dan Türkiye'ye getirildi: Yolcunun valizinden timsahlar ve varanlar fışkırdı

Mısır'dan kaçak yollarla İstanbul'a Nil timsahları ile Nil varanları getirildi. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda valiz içinde yakalanan 17 Nil timsahı ve 10 Nil varanı Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Gündem - Gündem
4 saat 51 dakika önce

İpin ucu iyice kaçtı! Hamsiden sonra şimdi de kısırlı Dubai çikolatası

Son dönemde oldukça popülerleşen Dubai çikolatasını başka bir şekilde uyarlayan sosyal medya kullanıcısının videosu gündem oldu. Kısırlı Dubai çikolatası yapan kullanıcının videosuna adeta yorum yağdı.
Gündem - Gündem
5 saat 41 dakika önce

Trafik ışıkları arızalandı, ortalık savaş alanına döndü: Çok sayıda yaralı var

Antalya'da trafik ışıklarının arızalanması faciayla burun buruna getirdi. Ana yol ile tali yolda geçiş üstünlüğü karmaşasına yol açan olayda bir otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 5'i çocuk olmak üzere 9 kişi yaralandı.
 - İş arkadaşlarını 300 milyon lira dolandırdı
5 saat 52 dakika önce

Kamu kurumunda akılalmaz vurgun! İş arkadaşlarını 300 milyon lira dolandırdı

Ankara'da bir kamu kurumunda çalışan Ramazan M., 350 iş arkadaşını tam 300 milyon lira dolandırdı. Bir süre işe gelmeyen Ramazan M.'nin arkadaşları ve eski eşi durumdan şüphelendi. Kayıp ihbarının yapıldığı adam yurt dışına kaçmadan Bursa'da yakalandı.
Gündem - Gündem
5 saat 57 dakika önce

Cumhuriyet Bayramı'nda ücretsiz ulaşım duyurusu! İstanbul, Ankara ve İzmir'deki o hatlar açıklandı

Ulaştırma Bakanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul, Ankara ve İzmir'de bazı raylı ulaşım hatlarının ücretsiz hizmet vereceğin duyurdu. İşte o hatlar...
 - Darp edildi, arabayla ezildi, günlerce komada kaldı
5 saat 57 dakika önce

Bunun adı vahşet! Darp edildi, arabayla ezildi, günlerce komada kaldı

Gün geçmiyor ki bir kadın daha şiddete maruz kalmasın... Bu kez yer İstanbul! 32 yaşındaki anaokulu öğretmeni Buse Berfi Yılmaz, sevgilisi tarafından öldüresiye darp edildi. Genç kadının kafasını duvarlara vurarak şiddet uygulayan cani adam bununla da yetinmedi. Olaydan birkaç gün sonra 39 yaşındaki Ahmet Hasan T, kadının üzerine aracını sürdü. Genç kadının kemikleri kırıldı, günlerce komada kaldı. Canı sevgiliye ise "Kadına karşı kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
 - Bakan Kurum 'Güzelliğine güzellik kattık" diyerek paylaştı
6 saat 16 dakika önce

Ayder'in yeni yüzü! Çirkin yapılardan arındırılan doğa harikası ziyaretçilerini bekliyor

Ayder Yenileme ve Koruma Projesi'nin tamamlanmasıyla birlikte doğa harikası beldenin havadan çekilen görüntülerini paylaşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Ayder'in güzelliğine güzellik kattık” dedi.
Gündem - Gündem
6 saat 22 dakika önce

Konya'da korkunç olay! 1,5 yaşındaki bebek balkondan böyle düştü

Konya'nın Kulu ilçesinde 1,5 yaşındaki bebek, misafirliğe gittiği evin balkonundan düştü. Ağır yaralanan bebeğin düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı.
 - Çok sayıda terörist öldürüldü
6 saat 46 dakika önce

Son dakika | PKK'ya ağır darbe: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenledi. Milli Savunma Bakanlığı, operasyonlarda 23 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde de 14 PKK/YPG'li etkisiz hâle getirildi.
Sona Git