Tgrt Haber

Son dakika! FETÖ'cü Hakim Necmeddin Özmen 7 yıl sonra kıskıvrak

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
12 Ağustos 2023 12:48 - Güncelleme : 12 Ağustos 2023 13:21
Son dakika! FETÖ'cü Hakim Necmeddin Özmen 7 yıl sonra kıskıvrak

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kurulan özel ekibinin yaptığı takip neticesinde 7 yıldır firari olan Yargıtay Başkanlığı'ndan ihraç Tetkik Hakimi Necmeddin Özmen yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kurulan özel ekibinin yaptığı takip neticesinde 7 yıldır firar olan Yargıtay Başkanlığından ihraç​ Tetkik Hakimi Necmeddin Özmen Etimesgutilçesinde yakalandı.

1.5 MİLYON TL DEĞERİNDE DÖVİZ İLE YAKALANDI

İhraç Tetkik Hakiminin Bylock​ kullanıcısı ve aranma kaydının olduğu 7 yıldır kendisini gizlemek için sürekli olarak kılık ve adresini değiştirdiği, gizlilik kurallarına riayet ederek üzerinde başka kişilere ait kimlikler bulundurduğu ve bu kimlikleri kullandığı tespit edildi.

Son dakika! FETÖ'cü Hakim Necmeddin Özmen 7 yıl sonra kıskıvrak

Firari Özmen'in üzerinde mali değeri 1 milyon 500 bin Türk lirası euro, dolar, isveç frangı ve altın ele geçirildi. Yurtdışına kaçmak üzere olduğu değerlendirilen şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Yakalanmadan önce yurt dışına kaçmak üzere olduğu değerlendirilen Özmen'in Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...