Tgrt Haber

İmaj oyunu da kurtaramadı! FETÖ'den aranan firari emniyet amiri tutuklandı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
30 Kasım 2023 09:19 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 09:26

Ankara'da FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında aranan firari emniyet amiri Ergin Doğru Keçiören'de gözaltına alındı. Yakalanmamak için fiziki görünüşünde değişiklik yaptığı anlaşılan FETÖ'cü emniyet amiri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara'da Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında aranan firari emniyet amiri, kaçmak için her türlü yolu denese de 7 yıl sonra yakayı ele verdi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü​ Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışma sonucu, FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve 2016'dan bu yana firari olan meslekten ihraç edilen emniyet amiri Ergin Doğru, düzenlenen operasyonla Keçiören ilçesinde yakalandı.

FETÖ'NÜN SADIK MİLİTANI

Operasyonel şubelerde kritik görevler yaptığı ve söz konusu terör örgütü tarafından "örgüte sadık" olarak kodlanan Doğru'nun, kripto haberleşme programı Bylock'u kullandığı, Bank Asya'da da hesaplarının olduğu belirlendi.

YAKALANMAMAK İÇİN İMAJ DEĞİŞTİRMİŞ!

Yakalanmamak için fiziki görünüşünde değişiklik yaptığı tespit edilen Doğru'nun, telefon taşımadığı ve sürekli adres değiştirdiği de anlaşıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Doğru, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...