Tgrt Haber

FETÖ'den tutuklandılar, yakınları basına saldırdı

08 Eylül 2016 08:27
FETÖ'den tutuklandılar, yakınları basına saldırdı

Zonguldak'ta Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturmada adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra yeniden gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ile bir iş adamı tutuklandı.

Zonguldak'ta Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe  girişimine ilişkin soruşturmada adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra  yeniden gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Karaman Belde Belediye Başkanı  Mustafa Kalaycı ile bir iş adamı tutuklandı. 
 
Alınan bilgiye göre, 26 Ağustos'ta çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli  kontrol şartıyla salıverilen Kalaycı ile iş adamı Hüsamettin Üstün, Zonguldak  Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda ikinci kez gözaltına  alındı. 
 
Jandarmadaki işlemlerinin ardından 2 şüpheli, geniş güvenlik önlemleri  eşliğinde adliyeye sevk edildi. 
 
Cumhuriyet Savcılığındaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk  edilen Kalaycı ile Üstün tutuklandı.
 
Bu arada Kalaycı ve Üstün, jandarma aracına bindirildikleri sırada  yakınları basın mensuplarına saldırarak görüntü almalarını engelledi. Basın  mensupları ile şüphelilerin yakınları arasında arbede çıkması üzerine polis  ekipleri müdahale etti.
 
Karaman beldesinde 16 Ağustos'ta gözaltına alınan Kalaycı ile 3 iş  adamı 26 Ağustos'ta adliyeye sevk edilmişti. Kalaycı ile bir zanlı adli kontrol  şartıyla serbest bırakılmış, diğer 2 şüpheli tutuklanmıştı.
 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...