Tgrt Haber

FETÖ’nün ‘adalet teşkilatı’ yapılanmasına operasyon! 8 ilde düğmeye basıldı…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
12 Haziran 2023 06:12 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 06:23
FETÖ’nün ‘adalet teşkilatı’ yapılanmasına operasyon! 8 ilde düğmeye basıldı…

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) ‘adalet teşkilatı’ yapılanmasına yönelik başlatılan Ankara merkezli 8 ildeki operasyonda 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 

Türkiye’nin terörle mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor. Gerek terör örgütü PKK/YPG​ gerek ise FETÖ’ye yönelik operasyonlara bugün sabahın erken saatlerinde bir yenisi eklendi. Anadolu Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Ankara İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda FETÖ/PDY’nin “adalet teşkilatı” yapılanması soruşturması kapsamında 6’sı görevde 20’si özel sektör çalışanı ve biri de istifa eden olmak üzere 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

8 İLDE DÜĞMEYE BASILDI

Ankara Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri söz konusu şüphelilerin yakalanması için Ankara merkezli 8 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Ekiplerin çalışmaları sonucunda şüphelilerin, örgüt üyelerini kamu kurumlarına yerleştirdikleri tespit edildi.

Öte yandan, FETÖ/PDY'nin kamu mahrem yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonların 3'üncü dalgasında şüphelilerin yakalanması ve Cumhuriyet Başsavcılığına sevklerine yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...