Tgrt Haber

FETÖ'nün mahrem imamlarına şafak operasyonu: 28 şüpheli için düğmeye basıldı

Editör: Burak Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Haziran 2023 09:22 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 09:33
FETÖ'nün mahrem imamlarına şafak operasyonu: 28 şüpheli için düğmeye basıldı

Mersin'de FETÖ'nün mahrem yapılanmasında faaliyette olduğu belirlenen 28 şüphelinin yakalanmasına dair operasyon başlatıldı.

FETÖ'nün mahrem yapılanmasında olduğu tespit edilen 28 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Mersin​'de asker​ ve emniyetin mahrem imamları olduğu ve bazılarının bylock kullandığının belirlenmesi sonrasında operasyon için düğmeye basıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre Mersin İl Emniyet​ Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma yaptı.

BYLOCK KULLANDIKLARI BELİRLENDİ

Yapılan çalışmalar sonucunda bazı şahısların asker ve emniyetin mahrem imamları olduğu, bazılarının ise bylock kullandığı belirlendi.

FETÖ'nün mahrem imamlarına şafak operasyonu: 28 şüpheli için düğmeye basıldı

EŞ ZAMANLI ŞAFAK OPERASYONU YAPILDI

Bunun üzerine operasyon için bu sabah düğmeye basan ekipler, özel harekat ve dron desteğiyle belirlenen adreslere eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleştirdi.

Kapılar koçbaşlarıyla kırılarak açılırken, operasyon bölgelerinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Ekiplerin, adreslerdeki aramaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...