Tgrt Haber

Fetullah Gülen'in nereye gömüleceğine karar verildi! Cenazeye vergi oyunu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
22 Ekim 2024 09:48 - Güncelleme : 22 Ekim 2024 11:14

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in ölümünün ardından elebaşının cenazesinin nereye gömüleceği tartışma konusu oldu. Cenazenin Türkiye'ye getirilme ihtimali konuşulurken, Gülen'in nerede gömüleceği ortaya çıktı.

Devlet kadrolarına sızarak birçok kuruma ve kişiye zarar veren Fetullahçı Terör Örgütü'nün elebaşı Fetullah Gülen ABD'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ölüm haberinin ardından Gülen'in cenazesinin nereye gömüleceği konusunda ayrılıklar çıktı. Vasiyetinde annesinin yanına gömülmek istenen elebaşı Gülen'in cansız bedeninin Türkiye'ye getirilme konusu gündem oldu. Fakat iddiaların doğru olmadığı ortaya çıktı.

Fetullah Gülen'in nereye gömüleceğine karar verildi! Türkiye'ye mi getirilecek? - 1. Resim


ABD'DEKİ ÇİFTLİĞİNİN BAHÇESİNE GÖMÜLECEK

Amerika'nın Sesi muhabiri Mehmet Sümer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fethullah Gülen'in nereye gömüleceğine dair de bilgi verdi. Terör örgütü liderinin Türkiye'ye gömülmek istediği iddia edilince bu konu gündem olmuştu.

Mehmet Sümer, yaptığı açıklamada, Fethullan Gülen'in cenazesinin bu gece de hastane morgunda bekletildiğini, bazı iddiaların aksine saklanmadığını aktardı. Sümer, cenazenin, Gülen'in çiftliğinin bahçesine gömülmesine karar verildiğini bildirdi.

VERGİDEN MUAF OLACAK 

Sümer paylaşımında, “Fetullah Gülen'in cenazesi eğer izin alınıp bugüne kadar konakladığı çiftlik alanına gömülürse, arazi Pensilvanya yasalarına göre bundan böyle her türlü vergiden de muaf olacak. Yasaya göre mezar, anıt mezar ve benzeri araziler vergi muafiyeti kazanıyor. Benim öğrendiğim kadarıyla bu konuda izinler alındı" dedi.

 

Kaynak: Tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...