Tgrt Haber

Fikirtepe inatçısı sonunda anlaştı

06 Ağustos 2014 16:21
Fikirtepe inatçısı sonunda anlaştı

Fikirtepe'de kentsel dönüşümün simgesi haline gelen evin sahibi, sonunda inadından vazgeçti. O evde anlaşma nihayet sağlandı.

Bina sahibi Alaaddin Demirel, inşaat firması ile 5 daire karşılığında anlaştı. Demirel'in evinin birkaç gün içerisine yıkılması planlanıyor. Fikirtepe’de yaşanan anlaşmazlık sonucu inşaat şantiyesinin ortasında kalan binanın sahibi Alaaddin Demirel, inşaat firmasıyla anlaştı. Dernek Başkanı Yasin Bektaş, Alaaddin Demirel’in firma sahipleri ve bakanlık yetkilileri ile biraraya gelerek kamulaştırma baskısının da etkisinde kalarak anlaşmaya vardığını söyledi.
Haber inşaattaki ev sahiplerini de mutlu etti. Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Bektaş, ”Dün bizim aldığımız bilgiye göre Alaaddin Bey Bakanlıkta firma sahipleri ile bir toplantı yapıldığını söyledi. Toplantıda kendilerinin itirazlarını tekrar dile getirdiğini ve firmanın bunu düzeltmeye yanaşmadığını, kamulaştırma baskısının da etkisi ile imza atmak durumunda kaldığını belirtti” dedi. Fikirtepe’de dönüşüm sırasında yaşanan bazı sorunların da olduğunu dile getiren Bektaş, “Eğer vatandaşın burada haklı bir talebi varsa düzeltilmesi taraftarıyız” diye konuştu. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...