Tgrt Haber

Kadıköy Fikirtepe’de rezidansta çıkan yangının nedeni belli oldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ekim 2022 07:21 - Güncelleme : 16 Ekim 2022 11:22

İstanbul Kadıköy’de 24 katlı bir rezidansta çıkan yangının sebebi oldu. Yangının klima arızasından meydana geldiği öğrenilirken herhangi bir can kaybının olmaması yüreklere su serpti.

Kadıköy Fikirtepe’de 24 katlı bir rezidansta çıkan  yangın​ ekipleri harekete geçirdi. Birinci katta çıkan yangın​ kısa sürede  tüm dış cepheyi kaplayarak en üst kata kadar ulaştı. Sosyal medyada dehşet dolu görüntüler bir anda yayılırken bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

3 SAAT SONRA SÖNDÜRÜLDÜ

Bina içerisindekiler kısa sürede tahliye edilirken yaklaşık 3 saatlik müdahalenin ardından  yangınkontrol altına alındı ve soğutma çalışması yapıldı. Rezidansta oturan ev sahipleri olay yerine haberi alınca telaşlı şekilde geldi.  

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ KLİMA ARIZASI

Ekipler tarafından yapılan inceleme sonucunda yangının çıkış sebebi olarak klima motorunda çıkan arızadan dolayı kaynaklandığı ifade edildi.

TEK TESELLİ CAN KAYBI OLMAMASI

Ev sahiplerinden Emrah Balta ”Yangının neyden çıktığını anlamadık apar topar merdivenlerden aşağıya indik asansörler zaten çalışmıyordu. Ne olduğu anlamadım bir anda şoka uğradık” dedi. Bir başka ev sahibi Mesut Kösedağı ” Klima sisteminden çıktı yangın​, ortalama 250 daire var herhangi bir can kaybı olmadı. Benim de dairem yandı ama sevindirici haber can kaybı olmaması bizi çok sevinirdi” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...