Tgrt Haber

Son dakika: Fırat Kalkanı bölgesinde 5 terörist öldürüldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
31 May 2022 13:30 - Güncelleme : 31 May 2022 13:39
Son dakika: Fırat Kalkanı bölgesinde 5 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Fırat Kalkanı bölgesinde taciz açan 5 PKK/YPG’li terörist öldürüldü.

Kahraman Türk askeri sınır ötesinde başarılı operasyonlarına bir yenisini ekledi. Pençe Kaplan harekatı ile terör örgütünün belini kıran ve çok sayıda mühimmatı da imha eden Türk askeri terör örgütü PKK/YPG​'ye nefes aldırmıyor. Çok sayıda teöristin etkisiz hale getirildiği bölgede taciz ateşi açan teröristler öldürüldü.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1531584186380845056

5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Fırat Kalkanı bölgesinde taciz açan 5 PKK/YPG’li teröristin öldürüldüğü ifade edildi. Bakanlıktan yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

Teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyoruz. Fırat Kalkanı​ bölgesine taciz ateşi açan 5 PKK/YPG'li terörist Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...