Tgrt Haber

Son dakika: Önce Zeytin Dalı sonra Fırat Kalkanı... Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda 10 terörist etkisiz hale getirildi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
08 Ocak 2023 15:04 - Güncelleme : 08 Ocak 2023 15:11
Son dakika: Önce Zeytin Dalı sonra Fırat Kalkanı... Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda 10 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 8 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Öte yandan sabah saatlerinde de yine bakanlık tarafından yapılan açıklamada Zeytin Dalı bölgesinde tespit edilen 2 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilmişti. Böylece gün içinde Suriye’nin kuzeyinde etkisiz hale getirilen teröristin sayısı 10’a yükseldi.

Türkiye’nin terör örgütü PKK/YPG ile mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor. Gerek yurt içinde gerek ise yurt dışında terör örgütüne ağır darbe indiren kahraman Mehmetçik hainleri kanlı eylemini gerçekleştiremeden etkisiz hale getirildi. Özellikle kara harekatının gündemde olduğu bugünlerde Suriye’nin kuzeyinde peş peşe başarışı operasyonlara imza atıldı. Bugün bunlara yenileri eklendi. Zeytin Dalı​ bölgesinde 2 YPG/PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

ÖNCE ZEYTİN DALI SONRA FIRAT KALKANI…

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada “Teröre ve teröristlere geçit yok” ifadeleri kullanılırken Zeytin Dalı harekat bölgesinde 2 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.  

https://twitter.com/tcsavunma/status/1612025485105692672

Öte yandan yine Bakanlık tarafından yapılan açıklamada Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 8 PKK/YPG’li teröristin daha etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Böylece bir gün içerisinde şuana kadar 10 terörist etkisiz hale getirildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1612055284305858560?s=46&t=zQ53cyx21c1fMnTcVX-H-Q

Operasyonların devam edeceğini söyleyen Bakanlık terörle mücadelede bölgedeki huzurun ve istikrarın sağlanması için çalışmalara devam edildiği vurgulandı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...