Tgrt Haber

Fırtına hava trafiğini de vurdu: THY 18 seferini iptal etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2023 18:29 - Güncelleme : 08 Aralık 2023 18:43
Fırtına hava trafiğini de vurdu: THY 18 seferini iptal etti

Gaziantep’te etkili olan şiddetle fırtına hava trafiğini de vurdu. THY'den yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle bugün ve yarın için planlanan 18 seferin iptal edildiği duyuruldu.

Kışın gelmesiyle birlikte Türkiye'nin birçok noktasında yağmur​ ve fırtına​ etkisin göstermeye başladı. Meteoroloji'den peş peşe kar yağışı​ uyarı yapılırken Gaziantep​'te bugün şiddeti fırtına etkisini gösterdi. Gaziantep'te yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle THY​'den açıklama yapıldı.

YHY, bugün ve yarın için planlanan 18 seferin iptal edildiğini duyurdu. THY Basın Müşavirliğinin açıklamasında, Gaziantep'te yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün ve yarın sefer iptalleri yapıldığı bildirildi.

18 SEFER İPTAL EDİLDİ

Açıklamada, uçuşlarla ilgili güncel bilgiye "https://www.turkishairlines.com/tr-int/ucak-bileti/ucus-durumu/" linkinden ulaşılabileceği aktarıldı.

THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada, "Gaziantep’te yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle 08 Aralık ve 09 Aralık tarihlerinde sefer iptalleri yapılmıştır. Bu kapsamda Gaziantep çıkışlı/varışlı 18 seferimiz iptal edilmiştir" denildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...