Tgrt Haber

Foça'da mahşeri kalabalık! '1989'dan beri ilk defa görüyorum'

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Haziran 2024 13:13 - Güncelleme : 19 Haziran 2024 13:18

İzmir’in Foça ilçesinde bayram tatiliyle beraber sezon hareketliliği yaşanıyor. Foça plajları ise tatilcilerin akımına uğradı. Bir esnaf "1989 yılında geldim, ilk defa böyle bir kalabalık görüyorum" ifadelerini kullandı.

9 günlük Kurban Bayramı tatiliyle beraber vatandaşlar, İzmir’in Foça ilçesine akın etti. Foça'nın denize girilebilecek ve tatil yapabilecek en güzel yeri olarak bilinen Yeni Foça'da, iğne atsan yere düşmez dedirtecek şekilde yoğunluk oluştu.

Foça'da mahşeri kalabalık! '1989'dan beri ilk defa görüyorum' - 1. Resim

ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ 

Yeni Foça'da ikamet eden Okay Çalgan, “Bayram nedeniyle mahşer kalabalığı var; esnaflarımız memnun biz de memnunuz.

Bayramın 9 güne çıkmasından dolayı çok memnun olduk. Aşırı derecede bir yoğunluk var.

İnsanlar da zaten sıcaktan bunalmışlardı, kendilerini dışarı atmalarının peşindeydiler. 9 günlük tatil insanların Yeni Foça’ya akın etmesine sebep oldu” dedi.

Foça'da mahşeri kalabalık! '1989'dan beri ilk defa görüyorum' - 2. Resim

BÖYLESİNİ İLK KEZ GÖRÜYORUM 

“1989 yılında geldim, ilk defa böyle bir kalabalık görüyorum” diyen ve Yeni Foça'da esnaflık yapan Ali Uyar, “Yeni Foça'da pilavcıyım böyle bir mahşeri kalabalık hiç olmadı. Tatilin uzun olması, otobüslerim bedava olması, havaların aşırı sıcak olması aşırı bir yoğunluk yaşanmasına sebep oldu. 1989 yılında geldim, ilk defa böyle bir kalabalık görüyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...