Tgrt Haber

Fren yerine gaza bastı, depoya girdi: Faciadan dönülen kaza kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Haziran 2023 11:22 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 11:31

İstanbul'da fren yerine gaza basan bir sürücü, tekstil ürünlerinin bulunduğu depoya daldı. Faciadan dönülen kaza kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul​'da cumartesi günü akşam saatlerine doğru meydana gelen kazada, aracına binen sürücü​, fren yerine gaza basında dükkana girdi. O anda dükkanda bulunan iş yeri sahibi ve arkadaşı, tekstil ürünlerinin bulunduğu çuvallar sayesinde kazadan kıl payı kurtuldu.

KAZA​ ANI KAMERADA

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre, iş yeri sahibi ve arkadaşı büyük şok geçirirken, kaza, polis ve sağlık ekiplerine ihbar edildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde otomobilin bir anda içeri girip camı kırdığı görülüyor. İçeride çuvalların olması büyük bir facianın eşiğinden dönülmesini sağlıyor.

"ÇUVALLAR OLMASAYDI..."

Yaşanan olayı anlatan iş yeri sahibi Recep Topaloğlu, "Araç karşıda park halindeydi. Sürücü otomobiline bindi, gaz ve freni karıştırdı. İçeride oturuyorduk, ne olduğunu anlamadık, otomobil içeri daldı, camlar kırıldı. Arada çuvallar vardı. Çuvallar olmasaydı, camlar bize zarar verecekti. Canımıza bir şey gelmedi, camlar kırıldı. O esnada içeride iki kişiydik. Otomobil, süratli değildi, çok süratli değildi. Süratli olsaydı, biz arada ezilirdik. Yaşanan olayı maddi bir hasarla atlatabildik. Araç şuradaki boşlukta asılı kaldı. Araç asılı kaldığı için şu boşluk hayatımızı kurtardı" şeklinde konuştu. Yaşanan olay sonrasında sürücünün iş yerinin camını değiştirdiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...