Tgrt Haber

'Fuat Avni'nin sosyal medyada takip ettiği öğrenci gözaltına alındı

06 Ağustos 2016 15:48
'Fuat Avni'nin sosyal medyada takip ettiği öğrenci gözaltına  alındı

Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabında "Fuat Avni" adlı kullanıcı tarafından takip edilen ve FETÖ mensubu olduğu ileri sürülen üniversite öğrencisi gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre, Twitter'da "Fuat Avni" adlı  kullanıcı tarafından takip edilen ve FETÖ mensubu olduğu ileri sürülen Ankara  Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi A.P'nin okuldan ayrılmak için eşyalarını  topladığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Organize Suçlarla Mücadele ve Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince  yapılan araştırmada, P'nin okuldan ayrıldığı belirlendi.

Bunun üzerine yapılan araştırmalar sonrasında P, Ankara Üniversitesi  civarında yakalanarak gözaltına alındı.

Üst aramasında, bir cep telefonu, 8 flash bellek, 4 hafıza kartı, 3  CD, FETÖ'ye ait bir bankanın 2 bankamatik kartı, üzerinde Londra'da bulunan bir  adresin yazdığı kağıt ele geçirilen zanlının, gözaltındaki işlemlerinin sürdüğü  öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...