Tgrt Haber

Gamze Sakallıoğlu cinayetinde son gelişme: Anne ve baba ile birlikte çok sayıda kişi gözaltında

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ekim 2022 05:58 - Güncelleme : 26 Ekim 2022 06:07
Gamze Sakallıoğlu cinayetinde son gelişme: Anne ve baba ile birlikte çok sayıda kişi gözaltında

Muğla’da Gamze Sakallıoğlu’nun şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. 17 yaşındaki lise öğrencisi Gamze Sakallıoğlu'nun ölümünün ardından gözaltına alınan ve daha sonra adli kontrol ile serbest bırakılan anne ve baba katıldıkları ulusal bir programda yeni delillerin ortaya çıkmasının ardından yeniden gözaltına alındı.

Geçtiğimiz aylarda meydana gelen olayda aile birlikte yaşayan lise öğrencisi 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu yatağında annesi tarafından  ölü bulundu. Otopsi yapılan Gamze’nin boyun kemiğinde kırık tespit edildi. Yapılan incelemenin ardından Gamze’nin annesi ve babası gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aylar sonra anne ve baba adli kontrolle serbest bırakıldı. Çift cezaevinden çıktıktan sonra ulusal bir kanala katılarak çocuklarının katilinin bulunmasını istedi.

CANLI YAYINDA DİRENDİLER

Programa gelen gizli bir tanığın itirafı üzerine soruşturmayı yürüten Bodrum​ Cumhuriyet Savcılığı harekete geçti. Yeni elde edilen deliller sonucu anne Turcen ve baba Mehmet Halil Sakallıoğlu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile kolluk kuvvetleri stüdyoya geldi. Canlı yayında gözaltı kararının çıktığını ve yetkililerin beklediğini söylemesine rağmen Turcen ve Mehmet Halil çifti teslim olmamak için direndi.

PROGRAM SONRASI ANNE VE BABA GÖZALTINDA

Aylarca programa katılan anne ve baba yeni elde edilen deliller sonucunda tekrar gözaltına alındı. Programdan sonra gözaltına alınan Sakallıoğlu çifti ile birlikte Gamze’nin ağabeyi M.S., yengesi N.S., amcası E.S., kuzeni G.S. ve erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen R.K. Bodrum'da, ablası F.K. ile eniştesi D.K. Milas'ta gözaltına aldı.

Karakola götürülen 9 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Gamze Sakallıoğlu cinayetinde son gelişme: Anne ve baba ile birlikte çok sayıda kişi gözaltında

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...