Tgrt Haber

Gazeteci Hakan Süer ve oğlu bıçaklı saldırıya uğradı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 May 2023 20:02 - Güncelleme : 13 May 2023 20:10
Gazeteci Hakan Süer ve oğlu bıçaklı saldırıya uğradı

Kocaeli'de A Haber Kocaeli Bölge Müdürü olarak görev yapan Hakan Süer ve oğlu, 3 kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğrardı. Saldırıda Süer'in oğlu karın boşluğundan bıçaklandı.

Kocaeli​'de sabah saatlerinde bir sokağa aracını park eden A Haber Kocaeli Bölge Müdürü Hakan Süer ve yanında bulunan oğlu Umut Süer'e bir kişi küfür etti. Hakan Süer küfrü duymazken, Umut Süer ise adama neden küfür ettiğini sordu.

Çıkan tartışmada kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişi Hakan Süer ve oğluna bıçakla saldırdı. Yaşanan olayda Umut Süer karın boşluğundan yaralandı, olayı gerçekleştiren kişiler kayıplara karıştı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya yapılan müdahalenin ardından ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. Umut Süer'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayı gerçekleştiren ve kaçan şahısları yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

GAZETECİLER​ CEMİYETİ OLAYI KINADI

Olayı kınayan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan açıklamada, "Cemiyetimizin yönetim kurulu üyelerinden, Kocaeli Gündem İnternet Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü, A Haber Bölge Müdürü ve TV 41’in Haber Müdürü Hakan Süer'e bugün yapılan çirkin saldırı esnasında yanında bulunan oğlu Umut Süer bıçaklı saldırıya uğradı. Kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, faillerinin bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Yaşanan olayın da takipçisi olacağımızın da bilinmesini istiyoruz. Meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, evladımıza da acil şifalar diliyoruz" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...