Tgrt Haber

Gazeteciyi öldüren esnaftan inanılmaz sözler

18 Şubat 2015 14:38
Gazeteciyi öldüren esnaftan inanılmaz sözler

Kadıköy'de arkadaşlarıyla eğlenirken camına kartopu isabet eden esnaf tarafından bıçaklanarak hayatını kaybeden Nuh Köklü'nün yakınları basın açıklaması yaptı.

Karakolhane Sokak'ta bir araya gelen grup adına açıklama yapan Köklü'nün arkadaşı Selin Görkem, "Arkadaşlarla kartopu oynarken kaza sonucu kartopu söz konusu iş yerinin camına isabet etti. Esnaf beyzbol sopasıyla dışarı çıktı. Sonra bıçakla saldırdı. Saldırgan, yere düşen bir arkadaşımızı korumaya çalışan Nuh'u bıçakladı. Ambulansı beklemeden taksiyle hastaneye götürdük ama kurtaramadık" dedi.
Gazeteci Nuh Köklü kar topu oynarken öldürüldü
Avukat Tamer Doğan da Köklü'nün de aralarında yer aldığı bir grup arkadaşıyla kartopu oynadıklarını anlatarak, "Saldırgan sopayla çıktı, ardından bıçakla saldırdı ve bıçağı yıkadığını gördüm. Nuh, kartopu oynayan arkadaşları saldırıdan korumak isterken bıçak darbesi aldı. Saldırgan, 'benim raporum var' diyerek yarın çıkacağını iddia etti. Avukat olarak bu olayın takipcisi olacağım" diye konuştu. Avukat Doğan, Köklü'nün cenazesinin Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından yarın Ankara'da toprağa verileceğini söyledi. Karakolhane Sokak'ta dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla eğlenen Nuh Köklü, camına kartopu isabet eden aktar sahibi Serkan A. tarafından bıçaklanmış, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Serkan A'nın ise Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...