Tgrt Haber

Gaziantep'te 12 saat süren operasyon

14 May 2015 13:45
Gaziantep'te 12 saat süren operasyon

Gaziantep’te çıkan iki grup arasında çıkan kavgada polisi yaralayan şahısların kaldığı eve yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda evin damına gizlenen 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’in Ulaş Mahallesinde gece saat 23.30 sıralarında silahlı kavga ihbarını alan polis olay yerine gitti. Kavga eden şahıslar, olaya müdahale eden polisleri darp etti. Başından yaralanan bir polis ambulansla hastaneye kaldırılırken zanlılar kaçarak kaldıkları eve sığındı.
POLİS EVİ ABLUKAYA ALDI
Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. M.A.’ya ait olduğu öğrenilen evin etrafını saran polisler şahısların kaçmaması için sabaha kadar bekledi. Çelik yelek giyen polisler, öğle saatlerinde savcının talimatıyla eve operasyon düzenledi. Şahısların kapıyı açmaması üzerine çilingir yardımıyla kapıyı açtırıldı. İçeri giren polisler, odalarda şahısları aradı. Şahısların evde olmadığını gören polisler damda bulunan odunluğun içinde arama yaptı. Aramada 1 şahıs odunluktaki çuvalların altında gizlenmiş halde, 2 şahıs ise çatıda bulunan lavabonun havalandırma kısmında yakalandı.
YAKAYI ELE VEREN ZANLILAR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Polisin nefes kesen operasyonuyla yakalanarak gözaltına alınan şahıslar polisten kurtulmak için her yolu denedi. Bir tane zanlı “ Yakaladınız, ne olacak” derken 2 zanlı ise polisten kurtulmak için ağlamaya başladı. Kelepçe takılarak aşağı indirilen M.A., C.K. ve M.G. emniyete götürülürken evde arama yapıldı.
CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞTI
Operasyonda gözaltına alınan ev sahibi M.A.’nın cinayetten sabıkalı olduğu ve cezaevinde 7 yıl yattıktan sonra yeni çıktığı öğrenildi. Diğer 2 şahsın da sürekli M.A.’ya ait evde kaldığı, eşinin ise şiddetli geçimsizlikten dolayı birkaç ay önce evi terk ettiği belirtildi. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...