Tgrt Haber

Gaziantep’te 2 aylık bebeğini bıçakla öldüren anne cinayeti itiraf etti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Ekim 2022 15:09 - Güncelleme : 08 Ekim 2022 15:16
Gaziantep’te 2 aylık bebeğini bıçakla öldüren anne cinayeti itiraf etti

Gaziantep’te 2 aylık bebeğini bıçaklayarak öldüren anne cinayeti itiraf etti. Bebeğini başkalarının öldürmesinden çekindiği için öldürdüğünü söyleyen anne olay anını ise hatırlamadığını iddia etti.

Gaziantep’in Şahinbey​ ilçesinde meydana gelen olayda 27 yaşındaki Nazlı Ş. isimli kadın 2 aylık bebeği Mustafa’yı babası işte iken  bıçakla öldürdü. Yakınlarının gerek bebek gerek anneden haber alamaması üzerine durumu ekiplere bildirmesi sonucu ortaya çıkan cinayette Nazlı Ş ise hafif yaralandı.

2 AYLIK BEBEĞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Hastaneye kaldırılan anne Nazlı Ş. tedavisinin ardından emniyete götürüldü. Sorguda bebeğini  bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden anne çocukluğundan bu yana psikolojik sorunlar yaşadığını iddia ederek bebeğini başkalarının öldürmesinden çekindiği için öldürmüş olabileceğini ve olay anını tam olarak hatırlamadığını söyledi.

Gazetecilerin sorularına cevap vermeyen katil zanlısı anne ters kelepçe şekilde mahkemeye sevk edildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...