Tgrt Haber

Gaziantep'te fabrikada patlama: 2 işçi hayatını kaybetti

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Eylül 2022 16:29 - Güncelleme : 06 Eylül 2022 16:41
Gaziantep'te fabrikada patlama: 2 işçi hayatını kaybetti

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada patlama meydana geldi. Kaynak sırasında basınç nedeniyle vidanjörün patladığı olayda 2 işçi hayatını kaybetti. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada meydana gelen patlamada iki kişi hayatını kaybetti.

Gaziantep’te 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada meydana gelen patlama sonucunda 2 işçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinden sonra yaşandı. İddiaya göre, araç üstü ekipman montajının yapıldığı bir fabrikada kaynak yapıldığı esnada meydana gelen basıncın etkisiyle vidanjör patlaması oldu. Patlama sonrası fabrikada büyük korku ve panik oluşurken olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Gaziantep'te fabrikada patlama: 2 işçi hayatını kaybetti

2 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları değerlendirmede patlama sırasında fabrikada çalışan işçilerden 27 yaşındaki Mustafa Kesiktaş ile 25 yaşındaki Ercan Kılıç'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden işçilerin cansız bedenleri, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Gaziantep​ Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yaşanan olay sonrası, patlama bölgesine gelen Gaziantep Valisi Davut Gül, konu ile ilgili yetkililerden ve fabrika yöneticilerinden bilgi aldı. Vali Gül, hayatını kaybeden işçilerden birinin yakınlarına baş sağlığı dileklerini de iletti.

Gaziantep'te fabrikada patlama: 2 işçi hayatını kaybetti

İŞÇİLERİN AİLELERİ GÖZYAŞI DÖKTÜ

Öte yandan, haberi duyar duymaz olay yerine gelen ölen işçilerin yakınları gözyaşı döktü. İki işçinin ölümüne neden olan patlama ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...