Tgrt Haber

Gaziantep’te feci kaza: 1’i polis 2 kişi hayatını kaybetti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Nisan 2023 08:02 - Güncelleme : 09 Nisan 2023 08:09
Gaziantep’te feci kaza: 1’i polis 2 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Gaziantep’ten Kilis’e seyir halinde bulunan otomobil önündeki araca ve motosiklete arkadan çarptı. Feci kazada polis memuru Habip Kılıç ve Yunus Emre Tabu hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

Gaziantep-Kilis D58 karayolu Kapcağız mevkiinde seyreden Yunus Emre Tabu yönetimindeki araç aynı seyirde devam eden polis memuru Habip Kılıç idaresindeki motosiklet ile otomobile arkadan çarptı. D58 karayolundaki kaza​ sonucunda otomobile ve motosiklet hurdaya dönerkenYunus Emre Tabu ve motosiklet sürücüsü polis memuru Habip Kılıç hayatını kaybetti.

4 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Feci kazada, isimleri öğrenilemeyen 4 kişi yaralandı. Yaralılardan 3 kişi Kilis​ Devlet Hastanesine, 1 kişi ise Gaziantep’teki hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde jandarma ekipleri tarafından güvenlik tedbirleri alınırken, yaralılar ise olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Kilis ve Gaziantep​'teki hastanelere kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Yunus Emre Tabu ve polis memuru Habip Kılıç’ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Dilara 9 Nisan 2023 12:09

Yaralı olanların isimleri lazım yardımcı olur musunuz

Sonraki Haber Yükleniyor...