Tgrt Haber

Gaziantep’te kurtarma rezaleti: Yaralı sürücü az kalsın canından oluyordu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Ekim 2022 11:40 - Güncelleme : 03 Ekim 2022 11:49

Gaziantep’te meydana gelen kazada otomobilde sıkışan sürücüyü kurtarmak isteyen vatandaşların yardımı az kalsın facia ile sonuçlanıyordu. Sürücüyü takla atan araçtan çıkarmak isteyen çevredekiler ilkel ve bilinçsizce uygulanan yöntemle aracı düzeltmeye çalıştı.

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep-Nizip otobanında meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole​ yuvarlandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirirken yaralıyı kurtarmak için harekete geçti.

İLKEL YÖNTEM CANINDAN EDİYORDU..

Çevredeki vatandaşlar yan yatmış araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için ilkel ve bilinçsizce hareket ederek aracı düzeltmeye çalıştı. Hep birlikte aracı iterek düzelten vatandaşların kurtarma çalışması izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

Kaza anını adeta ikinci kez yaşayan sürücü​, yaralı bir şekilde araçtan çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralı sürücünün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...