Tgrt Haber

Gaziantep'te PKK operasyonlarında 22 gözaltı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
10 May 2023 12:07 - Güncelleme : 10 May 2023 12:09
Gaziantep'te PKK operasyonlarında 22 gözaltı

Mehmetçik terör örgütü PKK’nın inine girmeye devam ediyor. Gaziantep'te FETÖ/PDY, DEAŞ ve PKK/KCK silahlı terör örgütlerine yönelik 7 günde yapılan operasyonlarında 22 kişi gözaltına alındı.

Türk güvenlik güçleri terör örgütü PKK/KCK’ya karşı operasyonlarını sürdürüyor. Gaziantep​ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 3-9 Mayıs tarihleri arasında FETÖ/PDY, DEAŞ​ ve PKK/KCK​ silahlı terör örgütlerine yönelik yapıl operasyonlarda toplam 22 kişiyi gözaltına altı.

FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonlarda yakalanan 15 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 5 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi, 7 kişi serbest bırakıldı.

3 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

DEAŞ'a yönelik yapılan operasyonda ise gözaltına alınan 1 kişi, işlemlerinin ardından suç işlediği ile sevk edildi. PKK/KCK operasyonlarında yakalanan 6 kişiden 3'ü hakkında adli kontrol kararı verilirken, 3 kişi de serbest bırakıldı.

Operasyonlarda şahısların ikametlerinde arama yapan ekipler, silah, tüfek, mermi ve dijital metaryal ele geçirdi.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...