Tgrt Haber

Gaziantep'te silahlı saldırı! Başından vurulan ünlü katmerci hayatını kaybetti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Ekim 2022 23:21 - Güncelleme : 22 Ekim 2022 02:51
Gaziantep'te silahlı saldırı! Başından vurulan ünlü katmerci hayatını kaybetti

Gaziantep'in ünlü tatlıcılarından biri silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası ünlü katmerci hayatını kaybederken, oğlu ise yaralandı. İki grup arasındaki tartışmanın alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı belirtiliyor.

Gaziantep​'te akşam saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Ünlü katmerci, uğradığı silahlı saldırı​ sonucu hayata gözlerini yumdu.

Şahinbey​ ilçesi Suyabatmaz Mahallesi'nde yaşanan olaya göre; mahallede bulunan ünlü katmerci Orhan Sertkaya ve oğlu Ali Sertkaya, aralarında alacak verecek meselesi bulunan bir esnafla tartışma yaşadı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.

SİLAHLAR KONUŞTU, ÜNLÜ KATMERCİ KAFASINDAN VURULDU

Çıkan çatışmada komşu esnaf tarafından silahlı saldırıya uğrayan katmerci Orhan Sertkaya, kafasına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Sertkaya'nın oğlu ise dizine gelen kurşun nedeniyle hafif biçimde yaralandı. Yaralı baba-oğul olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gaziantep'te silahlı saldırı! Başından vurulan ünlü katmerci hayatını kaybetti

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan Orhan Sertkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşanan olayın ardından olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...