Tgrt Haber

Gaziantep'te vahşet! 2 aylık bebek bıçaklanarak öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Ekim 2022 15:20 - Güncelleme : 07 Ekim 2022 16:00
Gaziantep'te vahşet! 2 aylık bebek bıçaklanarak öldürüldü

Gaziantep'te yaşanan kan donduran olayda, annesinin yanında bıçaklanmış halde bulunan 2 aylık bebek hayatını kaybetti. Sokakta bebeğiyle birlikte yarı baygın halde bulunan anne ise tedavi altına alındı.

Gaziantep​'in Şahinbey ilçesinde kan donduran bir olay yaşanadı. 27 yaşındaki anne​ Nazlı Ş. ve 2 aylık bebeği Mustafa Ş.'den haber alamayan yakınları telaşlanıp hemen durumu ekiplere bildirdi.

EVE GİREN EKİPLER KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTI

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, hemen anne ve çocuğunun yaşadığı eve geldi. İçeri giren polisler korkunç bir manzara ile karşılaştı. 2 aylık Mustafa'nın bıçaklanarak öldürüldüğü tespit eden ekipler, anne Nazlı Ş.'nin ise çocuğun yanında baygın bir halde yerde yatarken buldu.

ANNE HASTANEYE KALDIRILDI

Olay sonrası yaralı anne sağlık ekipleri tarafından 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri ise evin bulunduğu sokakta geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri evin içerisinde delil topladı.

Gaziantep'te vahşet! 2 aylık bebek bıçaklanarak öldürüldü

BABA AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Evde öldürülen bebeğin cenazesi ise olay yeri inceleme çalışmaları sonrası otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenaze evden çıkarılırken ayakta durmakta güçlük çeken baba ile diğer yakınları göz yaşı döktü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...