Tgrt Haber

Gaziantep'te zincirleme kaza! Dolu yağdı, 7 araç birbirine girdi... 

13 Nisan 2023 16:52 - Güncelleme : 13 Nisan 2023 16:58
Gaziantep'te zincirleme kaza! Dolu yağdı, 7 araç birbirine girdi... 

Gaziantep'te dolu yağışının beyaza bürüdüğü Gaziantep-Nizip karayolunda zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 7 araç birbirine girerken, can kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

Meteorolojinin günlerdir uyarılarda bulunduğu Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yoğun yağışlar etkili olmaya devam ediyor. Gaziantep​'te de öğle saatlerinden itibaren dolu yağdı. Gaziantep-Nizip karayolu dolunun etkisiyle bir anda beyaza büründü. Yağış sonrası kayganlaşan yolda 7 aracın karıştığı zincirleme kazameydana geldi.

CAN KAYBI YOK

Feci kazada can kaybı yaşanmazken, araçlarda maddi hasar oluştu. Olay yerine de çok sayıda polis, itfaiye ve karayolları ekipleri sevk edildi.

Gaziantep'te zincirleme kaza! Dolu yağdı, 7 araç birbirine girdi... 

Kaza nedeniyle bir süre duran yoldaki ulaşım kontrollü şekilde sağlanırken yağış sonrası yolların beyaza büründüğü anlar ve zincirleme kaza sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...