Tgrt Haber

İstanbul Gaziosmanpaşa’da tırla bırakılan göçmenler yakalandı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Eylül 2022 07:04 - Güncelleme : 26 Eylül 2022 07:09
İstanbul Gaziosmanpaşa’da tırla bırakılan göçmenler yakalandı!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Bir tır dolusu göçmenin sokak ortasında dağıldığı ihbarı sonrasında ekipler harekete geçti. Vatandaşın bahsettiği adrese yapılan uygulamada 120 göçmen yakalandı.

İstanbulGaziosmanpaşa’da sosyal medya üzerinden kısa sürede yayılan görüntüler ekipleri harekete geçirdi.Tırla sokak ortasında bırakılan kaçak göçmenler  bir anda farklı noktalara dağıldı. Emniyet güçleri görüntüler sonrasında soruşturma başlattı ve Karadeniz Mahallesi’nde bir cadde üzerinde seyir halindeki minibüs​ durdurdu.

120 GÖÇMEN YAKALANDI

Durdurulan minibüste kaçak yollarla Türkiye’ye girdiği tespit edilen şahıslar ile araç sürücüsü olan M.E. ve B.K. isimli yabancı şahıslar yakalandı. Yapılan denetimde 33 Afganistan uyruklu, 21 Pakistan uyruklu, 61 Suriye uyruklu, 3 Bangladeş uyruklu, 1 Angola uyruklu, 1 Azeri uyruklu olmak üzere toplam 120 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Kaçak göçmen ticareti yaptığı tespit edilen, M.E. ve B.K. isimli yabancı uyruklu şahıslar ile birlikte yakalanan toplam 120 şahıs sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...