Tgrt Haber

Gebze'de oturma odasındayken kurşun koltuğuna isabet etti!

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 May 2024 04:26 - Güncelleme : 14 May 2024 05:41

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde evinde oturan adam motosikletli 2 saldırganın açtığı ateşle ölümle burun buruna geldi. Kurşunlardan biri koltuğuna isabet ederken o anlar kameraya yansıdı.

Kocaeli’nin Gebze​ ilçesinde motosikletli 2 saldırganın tabanca​ ile 4 katlı binaya ateş ettiği anlar dehşete düşürdü. O anlar kameraya yansırken evinde oturan kişi ölümün kıyısından döndü.

Gece saat 00.15 sıralarında Osman Yılmaz Mahallesi 619/4 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz tespit edilemeyen 2 saldırgan motosikletle ilerlerken 4 katlı binaya tabancayla ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlardan 3’ü, binanı 1’inci katındaki dairenin oturma odasının camını kırarak; televizyon, koltuk ve tavana saplandı. 1 kurşun ise zemin kattaki boş dükkana isabet etti. 2 saldırgan motosikletle kaçarak uzaklaştı. Bölgede devriye attıkları esnada tabanca seslerini duyan gece bekçileri hızla adrese geldi. Konunun bildirilmesi üzerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi.

OTURMA ODASINDA ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİ

Tabancalı saldırının olduğu esnada oturma odasında bulunan S.Y. adeta dehşeti yaşadı. Kurşunların şans eseri isabet etmediği S.Y. ölümden döndü. S.Y.’nin ifadesi alınırken, olay yeri inceleme ekipleri sokakta ve dairede çalışma gerçekleştirdi. Polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Gebze'de oturma odasındayken kurşun koltuğuna isabet etti! - 1. Resim

SALDIRI​ ANI KAMERADA

Öte yandan saldırı anı anbean güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntüde, motosikletle ilerleyen iki saldırganın tabanca ile binaya ateş ettiği görülüyor. Saldırganların motosikletle kaçtığı anlar da kaydedildi.

Gebze'de oturma odasındayken kurşun koltuğuna isabet etti! - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...