Tgrt Haber

Gelinine bıçak çekti diye oğlunu defalarca bıçaklayarak öldürdü!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Temmuz 2023 07:03 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 07:03

İstanbul’da bir baba, gelinine bıçak çektiği için oğlunu defalarca bıçaklayarak öldürdü. Evlat katili olan baba gözaltına alınırken geriye baba-oğul çekildikleri fotoğraflar kaldı.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre İstanbul​ Esenyurt’ta meydana gelen olayda Umut Erkut henüz bilinmeyen bir nedenle eşiyle tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve Erkut eşine bıçak​ çekti. Olayı öğrenen baba Mustafa Erkut oğlunun yaşadığı daireye gitti. Kısa sürede baba ile oğul arasında tartışma çıktı.

OĞLUNU DEFALARCA BIÇAKLADI

Tartışma sırasında sinirlenen baba, oğlunu defalarca bıçakladı. Bıçaklanan Umut Erkut, kaçmak için bina boşluğuna çıkarak aşağı doğru koşmaya başladı ve giriş kata geldiğinde kanlar içinde yere yığıldı. Umut Erkut hayatını kaybederken baba Mustafa Erkut, polis ekiplerine teslim olarak gözaltına alındı.

Baba ile oğuldan geriye çekildikleri son fotoğraflar kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...