Tgrt Haber

Ataşehir’de genç doktorun hayatını kaybettiği kaza kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Ekim 2022 09:15 - Güncelleme : 14 Ekim 2022 09:31

İstanbul Ataşehir’de genç doktor Buğra Kaan Yücebaş'ın babasına ait dükkanın önünde beklediği esnada 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı kamyonetin kaldırıma çıkarak duvara sıkıştırması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Kazaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul​'da dün sabahın erken saatlerinde meydana gelen olayda, taksiye çarpan bir kamyonet​ yola savrularak, kaldırımda bekleyen doktor​ Buğra Kaan Yücebaş'a çarptı. Yücebaş'ın duvar ve kamyonetin arasından kaldığı feci kazada, olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsüyse olay yerinden kaçtıktan saatler sonra karakola giderek teslim oldu.

KAZA​ ANI KAMERADA

Genç doktorun hayatını kaybettiği korkunç kazaya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, genç doktorun annesiyle birlikte kendilerine ait dükkanın önünde bekledikleri esnada bir kamyonetin hızla onların üzerine doğru geldiği ve kazanın gerçekleştiği görülüyor.

BAKAN KOCA'DAN TAZİYE MESAJI

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tıp Fakültesinden yeni mezun, ilk görev yeri olan Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisinde çalışan arkadaşımız Dr. Buğra Kaan Yücebaş'ı trafik kazasında kaybettik. Allah rahmet etsin. Ailesine ve camiamıza başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1580638564500787202

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...