Tgrt Haber

Genç kız dehşeti yaşadı! Tek yumrukla dişlerini kırdı: Kavganın sebebi şoke etti

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ağustos 2024 10:01 - Güncelleme : 25 Ağustos 2024 10:23

İstanbul Büyükçekmece'de bir tekel bayisinde çalışan 18 yaşındaki Rabia Altun dehşeti yaşadı. Kız arkadaşıyla mesajlaşırken teke bayiye borcu olan bir erkeğin adını sorunca ortalık karıştı. Mesajları gören kız arkadaşının sevgilisi bayiye gelerek genç kızın ön dişlerini kırdı. korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Büyükçekmece​ ilçesi Kumburgaz Mahallesi'nde bir tekel bayisinde korku dolu anlar yaşandı. Akrabasının dükkanında çalışan 18 yaşındaki Rabia Altun, borcunu ödemeyen bir erkeğin ismini kız arkadaşına sordu. Atılan mesajları gören kızın erkek arkadaşı sinirden çılgına döndü. 

Altun'un çalıştığı tekel bayiye gelen genç adam, duruma tepki gösterip, tehdit ve hakaret etti. Olayın daha da büyüyerek fiziksel şiddete döndü. 

Saldırı esnasında yüzüne yumruk isabet eden 18 yaşındaki genç kızın ön dişleri kırıldı. Saldırı sonrası Rabia Altun ve ailesi karakola giderek saldırganlardan şikayetçi oldu. Olayın yaşandığı günün akşamı gözaltına alınan saldırganlar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Saldırganların serbest bırakıldığını öğrenen genç kız ise korkudan çalıştığı iş yerine gidemediğini ifade etti.

Genç kız dehşeti yaşadı! Tek yumrukla dişlerini kırdı: Kavganın sebebi şoke etti - 1. Resim

"DOLABA KAFAMI VURDUM, DİŞLERİM KIRILDI"

Kırılan dişleri sebebiyle psikolojik olarak etkilendiğini ve görüntüsü yüzünden okula dahi maskesiz gidemediğini ifade eden Rabia Altun, “Markete borcu olan birinin adını bir arkadaşıma sordum. Ondan sonra sevgilisi bana bir sürü mesaj attı, tehdit etti. Sonra dükkanı 10 kişi bastılar, üzerime yürüdüler. Kardeşinin ismini mesajlarda geçirdiğim için kıskanıyormuş bu yüzden üstüme yürüdü. 'İsmini bir daha geçirmeyeceksin' dedi, tehdit ve küfürler etti. Ben önce bunları takmadım 'üsluplu konuş' dedim ama devam etti tavrına. Ben da abimi aradım, hiç muhatap olmadım ama daha çok sinirlendi. Ben de en sonunda kasadan çıktım ve dükkandan dışarıya çıkardım. Kameranın gözükmeyen kısmında tekrar itildim ve şiddet gördüm. Ondan sonra benim abimin arkadaşı dışarıdan geldi. 3-4 kişiyle beraber çıkarmaya çalıştılar. Ben kapının girişindeyken bir kişi beni dolaba ittirip beni yumruklamaya başladı. Dolaba kafamı çarptım, dişlerim kırıldı. Ben de o esnada çığlık atmaya başladım. Bu arada çok konuşamıyorum ve ondan sonra hala üstüme yürümeye devam ettiler” dedi.Genç kız dehşeti yaşadı! Tek yumrukla dişlerini kırdı: Kavganın sebebi şoke etti - 2. Resim

"KORKUDAN İŞE GİDEMİYORUM"

Korkudan çalışmaya gidemediğini ve saldırganların 1 gün dahi ceza almadan denetimli serbestlik ile tekrar serbest bırakıldığını ifade eden Altun, “Her şey kamera kayıtlarında var ama buna rağmen serbest kaldılar. Denetimli serbestlik verdiler. Olan benim dişlerime oldu. Mağdurum gerçekten. Üst dişlerimde de baskı gördü onda daha ne olduğunu da bilmiyorum. Maske takmamın sebebi rahatsız oluyorum. İnsanların o şekilde bakmasını istemiyorum dışarıya bile çıkamıyorum utanıyorum. Dün kolumda da morlukları vardı. Bunları yeni fark ettim. Günlerdir markete de gitmiyorum ve gitmeyeceğim çünkü korkuyorum ve psikolojim bozuldu. Artık aynada kendime bakamıyorum. Çok rahatsız oluyorum ve üzülüyorum. Dişlerimi çok seviyordum ve böyle kaybedince yokluğunu hissediyorum en azından keşke bir gün bile olsa gözaltına alınsalardı onu bile yatmadılar. Sadece savcı karşısına çıkıp denetimli serbestlik aldılar, adalet istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...